Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Wedding Daze


Anderson har svårt att gå vidare i livet efter sin trolovades död och vännernas försök att hjälpa honom blir bara allt mer irriterande. Till slut friar han till första bästa flicka han ser, en servitris på den lokala dinern - och hon säger ja! Nu är det bäst de börjar lära känna varandra...


Originaltitel The Pleasure of Your Company
Alternativ titel The Next Girl I See
Regissör Michael Ian Black
Manus Michael Ian Black
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Jason Biggs, Isla Fisher, Michael Weston, Ebon Moss-Bachrach, Heather Goldenhersh, Joe Pantoliano, Joanna Gleason, Edward Herrmann, Margo Martindale, Audra Blaser, Mark Consuelos, Matt Malloy, Rob Corddry, Jay O Sanders, Chris Diamantopoulos, A D Miles
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1033
Filmnummer 53697

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Tatty
2019-01-12
En fjantig komedi som är okej och rolig.
Itake
2015-01-09
Haha, no.
Krille80
2014-12-31
Denna film har lyckats med något riktigt bra och väldigt viktigt. Man har castat den med kul och underhållande skådisar från huvudrollerna till birollerna. Tyvärr är detta också det enda som man riktigt har lyckats med. Manuset är ett kaos där det nästan från minut till minut ändrar i kvalitè. Ena stunden är det kul och bra för att sedan vara riktigt dåligt och så tillbaka igen och därimellan alla andra sorters kvalitèsteg. Det är ljuvliga Isla Fisher som gör att jag ser färdigt denna film.
ziferN
2014-05-06
Små mysigt, underhållande och faktiskt lite kul om man är på rätt humör. Men detta är samtidigt amerikansk romcom som är medioker som bäst, men det är ändå underhållande för stunden, förvänta dig dock inget nytt.

2014-03-14
tråkigaste skit jag sett. blir ledsen över hur dåliga filmer det finns.
marleey
2014-02-04
Lite små rolig och charmig på sina håll. Men som sagt, det är lite. Alldeles för svagt manus, story och skådespelare. Jason Biggs är ingen höjdare till skådis. Han är varken rolig eller charmig, så att han ska vara huvudroll i en kärlekskomedi är helt befängt. Den tunna storyn är proppad med saker och karaktärer som inte tillför något till handlingen alls. Det brukar vara ett tecken på att manuset är tunt när man måste kasta in massa dravel för att tiden ska gå. Allt detta dravel gör dessutom att det bara känns urspårat.
Bumsi
2013-07-15
småmysig. En fruktansvärt svag fyra
Maxter
2013-01-02
Helt galen romantisk komedi med glimten i ögat och så jävla pinsam =D
IdaD
2011-06-19
Gud vad det spårade ur...
PajoB
2010-10-29
Helt okej. Skrattade högt några gånger, därför en trea istället för tvåa
Visa äldre kommentarer »