Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Weathering with You


Tonåringen Hodaka Morishima rymmer hemifrån och reser till det regniga Tokyo. Efter att ha stött på en del problem anställs han av Keisuke Suga, som driver ett företag som publicerar en tidskrift innehållande artiklar kring det övernaturliga. Hodaka får höra om legenden om en kvinna som kan kontrollera vädret. Av en händelse träffar han Hina, som visar sig ha dessa förmågor.


Originaltitel Tenki no ko
Regissör Makoto Shinkai
Manus Makoto Shinkai
Genre Drama, Fantasy, Anime, 2010-tal
Skådespelare Kotaro Daigo (röst), Nana Mori (röst), Kentaro Araki (röst), Chieko Baishô (röst), Kana Hanazawa (röst), Sei Hiraizumi (röst), Tsubasa Honda (röst), Kana Ichinose (röst), Yûki Kaji (röst), Ryûnosuke Kamiki (röst), Mone Kamishiraishi (röst), Ryohei Kimura (röst), Sakura Kiryu (röst), Ryô Narita (röst), Masako Nozawa (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 95
Filmnummer 135907

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


darkmist82
2022-11-26
Makoto gör ett stort uppsving i denna film som till skillnad från hans mer populära "Your name" (2016) visar en lite mer udda historia, även om det finns berättelser om karaktärer som kan styra vädret så bjuder "Weathering with you" på en berättelse där man känner för karaktärerna och det blir både gulligt, spännande och fartfyllt med en gnutta humor. Jättefina animationer och bra karaktärer. Detta gör denna till en av de bättre Japanska filmer som inte är Studio Ghibli. Mycket bra film.
Rai
2022-10-09
Ren kost helt enkelt...
Krantzylvania
2021-04-02
Jag skulle kunna skriva ut varje bildruta och sätta upp på väggen!
monodrive
2021-03-13
Det är en fröjd att det fortfarande görs så här välgjord anime, och då tänker jag främst på animationen. Otroligt vacker. Tyvärr var storyn aningen tunn och jag har oftast ganska svårt för det överdrivet sentimentala som så lätt smyger sig in i alltför mycket anime. Sevärd ändå.
amam
2021-03-04
Snygg men gud så dum och trist story.
myslas
2021-02-10
Inte lika fantastisk som Your Name men det är ännu en väldigt bra film från Shinkai. Bland det snyggaste jag sett när det gäller anime. Svag fyra.
Baad3r
2020-10-26
Sjukt snygg! Helt okej story.
coastaltown
2020-08-31
shinkais filmer är fruktansvärt tråkiga och idiotiska. svåra och seriösa ämnen skämtas om. fantastiskt snygga är de dock alltid! tänk om han kunde göra film med ett riktigt bra manus någon gång. kanske en seriös scifi eller ett bra äventyr? det vore något
HerrNenne
2020-03-01
Helt okej, men känns som om man försöker upprepa framgången med Your.name för mycket. Man vill göra något stort och känslomässigt. Istället blir det som tidigare sa utdraget och smörigt. Karaktärerna fastnar aldrig helt. Relationerna fungerar inte speciellt bra. Otroligt snygg.
Jompalompier
2020-01-25
Svag trea måste jag säga. Visuellt är den fantastiskt vacker men storymässigt vet jag inte riktigt. Känns utdragen och smörig på sina håll. Känns dessutom som att det låg underliggande klimatförnekande budskap.
Visa äldre kommentarer »