3.4

Water

Tredje delen i Deepa Mehtas elementfilmer som inletts med ”Fire” och ”Earth”, där en åttaårig flicka skickas iväg till ett fängelseliknande ashram för hinduiska änkor och tvingas stå till svars för de synder som ledde till makens död.

Originaltitel Water
Regissör Deepa Mehta
Manus Deepa Mehta
Genre Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Lisa Ray, Seema Biswas, Kulbhushan Kharbanda, Waheeda Rehman, Raghuvir Yadav, Vinay Pathak, Rishma Malik, John Abraham

Robkiller
2013-03-30
Bah... drama i "slowmotion" utan mycket till mening eller handling... mest en massa indier som pratar strunt och beskrivning av något lokalt indiskt problem... helt ointressant...
(finnsinte)
2012-07-02
Tokbra. Lugnt och för det mesta utmärkt avdramatiserat berättad, och vacker som attan. Men ibland kommer det stilbrott som känns... onödiga (särskilt de allra sista sekvenserna).
Biolm
2009-11-06
fy vad glad jag är att den gick på tv :) så att jag såg den!
Sgtpellson
2007-12-01
Bra film helt enkelt-
Neva
2007-10-08
Vacker film med ett skönt, flytande långsamt tempo. Den lyckas faktiskt gripa tag i mig på två ställen.
Kurosawafan
2007-09-16
skitsnyggt filmat , inte så djupt kanske men skön berättelse svag 4
Step1
2007-08-21
helt ok
mammene
2007-08-19
Intressant, alltid bra med filmer som skildrar verkligheten.
Tonti
2007-08-19
Givetvis oerhört intressant att få lära sig mer om den indiska kulturen och filmen är bra, även om den är en smula utslätad.
annto201
2007-08-19
Filmen var bra, men hade nog faktiskt vunnit på att vara längre så att man fick mer inblick i de olika personernas liv och personligheter.