Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Warrior's Gate


Med hjälp av magi transporteras en tonåring till Kina för att rädda en prinsessa. Han utnyttjar sina tv-spelskunskaper för att förvandlas till en kung fu-krigare och slåss mot onda skurkar längs vägen.


Originaltitel Warrior's Gate
Alternativ titel Yongshi zhi men
Regissör Matthias Hoene
Manus Luc Besson, Robert Mark Kamen
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Mark Chao, Ni Ni, Dave Bautista, Sienna Guillory, Uriah Shelton, Francis Ng, Kara Hui, Ming Xi, Ron Smoorenburg, Dakota Daulby
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 18
Filmnummer 124666

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2019-10-09
Ganska märklig film, känns som en 80-tals pastisch som inte funkar alls då såväl teknik som samhället och filmskapandet utvecklats en hel del sedan dess. Det var lite charmigt när man skulle blanda in datorspel på 80-talet men att göra det på samma sätt på 10-talet känns mest pinsamt. Mobbing brukar skildras lite mer utvecklat idag också, men inte i den här filmen. Eller romantik. Eller hur man är "cool". Jag uppskattar ändå en del saker och om dom bara hade utvecklat allting så det passade in mer i modern tid så hade det kunnat bli en riktig charmig och trevlig film. Nu är det inte det.
Robkiller
2018-01-06
Actionfilm för den yngre publiken. För övriga är det här rätt uselt.
Julius
2016-12-26
Perfekt matinéfilm för Barnkanalen. Skämt åt sido, ett fåtal ungdomar kan nog uppskatta denna men inget för vuxen publik. Bautista är behållningen och orsaken till det "höga" betyget.