1.5
1.5
Warrior Angels
Medans Elizabeth är ute oss krigar under det heliga korståget så kidnappas hennes son av den onde Grekkor. Tillbaks i sin by så försöker hon samla en armé som vill kämpa mot Grekkor. Hon lyckas bara samla några kvinnor och en soldat som motvilligt varit i Grekkors armé. Tillsammans tar de upp kampen mot den onda tyrannen.

Originaltitel | Warrior Angels |
Alternativ titel | Crusade of Vengeance |
Regissör | Byron W Thompson |
Manus | Byron W Thompson |
Genre | 2000-tal, Äventyr, Action |
Skådespelare | Joanna Pacula, Rutger Hauer, Arnold Vosloo, Molly Culver, John Vernon, Sewell Whitney, Sander Kolosov, Charlotte Avery, Rimante Valiukaite, Nina Young |
En riktigt b film är vad det är, t.o.m. mer b än vad jag trodde på förhand... Överlag så är filmen riktigt usel men det finns ett par "toppar", bl.a. bimbo brudarna som kanske inte riktigt passar in i den tidsåldern... Samt att filmen innehåller de mest hackiga slowmotion scenerna jag någonsin sett... Synd att Rutger hela tiden ställer upp på sån här skit...
Som vanligt i filmer som denna är de viktigaste kvinnorna i filmen av fotomodells-material och fantastiskt rena och snygga trots tidsperioden de lever i. Handlingen är inte direkt svår att förutse och det blir aldrig direkt spännande. Men det är alltid roligt att se Rutger i en större roll iaf!
Jag var nog ganska snäll när jag betygsatte.