1.7
1.7
Warnings
I en liten stad i Oregon har gåtfulla cirkelmönster börjat bildas i Joe Vossimers majsfält. När Joe, hans kusin Layne, fem collegevänner och traktens polischef Willingham stöter på de mystiska mönstren, som verkar komma från någonstans bortom denna världen, släpper de loss krafter mer fasansfulla än i deras värsta mardrömmar. När de märker att cirklarna inte är ofarliga symboler, utan dödsbringande varningssignaler försöker den sammansvetsade gruppen desperat fly från den fruktansvärda vrede som utlösts av upptäckten.

Originaltitel | Silent Warnings |
Regissör | Christian McIntire |
Manus | Bill Lundy, Christian McIntire |
Genre | Skräck, 2000-tal |
Skådespelare | Stephen Baldwin, Billy Zane, A J Buckley, Callie De Fabry, David O'Donnell, Michelle Borth, Ransford Doherty |
Här har nån inspirerats av Signs! Trots budgeten och de lama skådisarna byggs det ändå upp en bra stämning och förväntningar, men mer blir det inte. Sunkiga effekter och en väldans massa frågetecken.
I början (4-5 min in) av filmen kan man se en av karaktärerna med en shotgun. Efter han lämnat huset så är det plötsligt en annan modell på den.
Inte så pjåkig ändå!
Den duger att se på gör den men som sagt b-effekter i bott!!
Kassa effekter men ändå en hygglig film. Billy Zane är skön med vad Stephen Baldwin sysslar med står nog skrivet i stjärnorna.
Herregud va dålig. Förväntade mig in cool skräckscifi, men fick något värdelöst!
Visserligen är effekterna sådär och det blir småfånigt i slutet, men annars får man ut det mesta möjliga av det hyfsade men mediokra manuset. Bättra än Signs iaf.
Känns tveklöst som att filmen är starkt inspirerad av Signs men filmen är inte fantasilös utan bidrar även med egna idéer. Det är en medioker produktion och varelserna som är på besök ser ut att vara hämtade rakt av från ett tevespel. Stephen Baldwin passar även på att göra en av tidernas sämsta och mest patetiska rollprestationer i filmhistorien. Ändå är det en film som ger en viss portion underhållning och det kändes inte som någon plåga att se igenom filmen.
Bättre än uslingen Signs med Mel Gibson iaf. Klippningen var däremot konstig. I mellanåt bytte dem scen eller vinkel helt obegripligt, tex med den halva killen.
Skådespel och manus var urkasst och effekterna var pinsamt dåliga. Billy Zane är dock alltid het. Det är synd för Zane förtjänar ett bättre öde. Han är egentligen en bra skådespelare som bara har en benägenhet att hamna i dåliga filmer. Från Lugnt vatten till det här det är bara tragiskt.. Oh, well han e fortfarande het iaf:=)