1.6
1.6
Warlock III
En kvinnlig student ärver en tomt med ett fallfärdigt hus. Hon och några vänner bestämmer sig för att stanna där några dagar innan det skall rivas. En mystisk man kommer dit och konstiga saker börjar hända.

Originaltitel | Warlock III: The End of Innocence |
Regissör | Eric Freiser |
Manus | Bruce David Eisen, Eric Freiser |
Genre | Action, Thriller, Skräck, Fantasy, 90-tal |
Skådespelare | Ashley Laurence, Bruce Payne, Paul Francis, Angel Boris, Boti Bliss |
Väldigt lite Warlock. Och han är ändå det starkaste kortet i denna lama rulle. Hemsk dialog, tunn story och den tar bort all den spänning som fanns i ettan och tvåan. "Warlock 3" borde bara heta End of Innocence, då den verkligen har ingenting alls att ge oss.
Fy fan vilken sunkig dum 1999-direct to video-skräpuppföljare! Har nästan inget alls med föregångarna att göra. Alla som varit inblandade i den här skitfilmen kan dra åt helvete!
Humor!
en enda bra scen. triswt.
Saknar allt som gjorde ettan och tvåan bra och charmiga. Ingen känsla och ingen berättarglädje alls i filmen bara ett försök att snabbt få ut en ny film på ett känt varumärke, påminner faktiskt på så sätt lite om de senaste Hellraiser filmerna.
Sannolikt en av världens sämsta filmer. Lite rolig ibland just för att den var så kass.
No Sands, no sense. Undvik för allt i världen denna ultrakalkon.
Hallå vart är julian sands?
Idiotiskt beslut att inte betala han för att vara med i denna film.
huva!