2.3

Warbus

I Warbus har en brokig samling civila människor (en schizofren epileptiker, en prostituerad kvinna, en skäggig kåkfarare, en missionär osv.) hamnat mitt i det blodiga kriget i Vietnam. Hur som helst så har de fått tag på en gul gammal skolbuss och bestämmer sig för att ta sig igenom djungeln till en säker plats. På väg mot säkerheten träffar de på tre stycken välutrustade amerikanska soldater som mer än gärna vill hoppa in i bussen och ta sig genom djungeln. Vad som följer påminner ganska mycket om bussturen i Deodatos utmärkta Atlantis Interceptors - nonstop djungelaction alltså.

Originaltitel Warbus
Alternativ titel War Bus
Regissör Ferdinando Baldi
Manus Ferdinando Baldi, John Fitzsimmons
Genre Action, Drama, 80-tal
Skådespelare Urs Althaus, Gwendolyn Cook, Steve Eliot, Romano Kristoff, Benito Stefanelli, Daniel Stephen, Ernie Zarate, Don Gordon Bell, Josephine Sylva

2015-08-10
Den gamla hoppande videofilmen är numera ersatt av en dvd - och en olkippt sådan. Kulsprutorna smattrar bättre i 5.1 ljud och detta italienska djungelrafflet behåller tryggt den nostalgiskt barnsliga 3:an.
2010-06-01
Inte så lekfull som många av de andra rullarna på samma tema och budget, men de bjuds ändå på en rejäl dos djungelraffel inkluderat muskler, en m60, en granatkastare och den sedvanliga elaka ormen.
dudson
2010-04-02
Hadde den här på Snyggt Holl VHS släpp...Tufft -Tufft Krigs Raffel är det Garanterat!! Finns tillåmed en Uppföljare..Men den här är den Bästa av dom 2 Krigs-Bussarna....)
Ondskapt
2009-07-03
Italienskt krigsknas med omotiverade scener, massa pangpang och konstant glänsande svettiga soldater. Toppen!
tilapia
2007-01-25
butter och knallhård vietnam-rulle som hör till de bättre av de inte helt gravallvarliga skildrngarna av kriget
Nervegas
2005-10-17