Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

War Pigs


Dolph Lundgren spelar en nazihatande tysk främlingslegionär, Mickey Rourke är en ärrad krigsveteran och Luke Goss en kapten som nära nog fått ta avsked i vanära från armén. En brokig (och bråkig!) trio som nu får i uppdrag att leda en trupp bakom fiendens linjen för att stjäla nazisternas nya supervapen, vars styrka är så enorm att den kana innebära slutet för de allierade. Problemet är att de män som de får till sitt förfogande är ett riktigt patrask. För att förvandla dem till ett stridsdugligt manskap krävs rena miraklet ? eller i alla fall väldigt hårda nävar?


Originaltitel War Pigs
Regissör Ryan Little
Manus Adam Emerson, Steven Luke
Genre Action, Krig, 2010-tal
Skådespelare Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Luke Goss, Ryan Kelley, Noah Segan, Chuck Liddell, Maclain Nelson, Angie Papanikolas, Jake Stormoen, Blake Webb, Steven Luke, Apostolos Gliarmis, Rob York, K C Clyde
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 44
Filmnummer 117137

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


jonbo
2017-01-13
Två anledningar att se denna: 1. Bevittna Mickey Rourkes fysiska faciala förfall. 2. Höra Dolph försöka sig på en frank accent. I övrigt en händelsefattig film där filmmakarna tänkte '-det skulle vara coolt med en krigsfilm' men inte längre.
Raimo_1985
2016-08-02
Snygg och välgjord yta men totalt skräp där under dessvärre. Tråkig och intetsägande. Menlös.
Bumbi78
2015-12-06
Inte mycket till krigsfilm eller ens en Dolph-action. Och det är en gåta hur de lyckades att göra den så trist och intetsägande, för speciellt seriöst ska det väl ändå inte föreställa sig vara? Bortslösade talanger helt enkelt, mycket synd.
Djason
2015-10-11
B film rakt igenom, märks att budgeten är låg i krigsscenerna. Annars är Golf Dumgren helt ok i sin roll som fransk legionärssoldat, Har man tråkigt en kväll och gillar krigsfilmer som handlar om andra världskriget kan man se på den utan att må allt för illa iaf.
100tonvalspäck
2015-07-25
Dolph är som vanligt mästerlig. Här spelar han en fransman och hans brytning är perfekt. Ganska tråkig och förutsägbar film annars.