Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

War on Everyone


Två korrupta poliser i New Mexico kör med utpressning mot de brottslingar de möter, men saker och ting tar en olycksbådande vändning när de en dag försöker skrämma någon som är farligare än de själva.


Originaltitel War on Everyone
Regissör John Michael McDonagh
Manus John Michael McDonagh
Genre Komedi, Action, 2010-tal
Skådespelare Alexander Skarsgård, Michael Peña, Theo James, Tessa Thompson, Caleb Landry Jones, Stephanie Sigman, David Wilmot, Malcolm Barrett, Paul Reiser, Zion Rain Leyba, Antonio Valdez Jr, Gabriel Isaiah Abeyta, Rebekah Wiggins, Geoffrey Pomeroy, Keith Jardine
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 127
Filmnummer 120234

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gröne_Orm
2017-07-22
Jag vill så gärna ge ett högre betyg, för det är mörkt, otroligt snyggt, intelligent och med ett fantastiskt soundtrack, men det är helt enkelt inte tillräckligt roligt eller spännande.
Barneyk
2017-04-06
Lyckas inte alls träffa rätt i tonen, huvudpersonerna är inte loveable assholes, dom är bara assholes. Efter The Guard och Calvary så hade jag helt klart högre förväntningar på detta. Skarsgård och Pena försöker men funkar inte riktigt, svårt att säga om det är deras fel eller så mycket annat. Transfobi är aldrig kul heller. Svag tvåa.
100tonvalspäck
2017-01-28
Inte alls i klass med regissörens tidigare filmer men underhållande ändå. Den har en absurd, surrealistisk stämning som jag gillar.
JouCalle
2017-01-21
Sträck på dig, Alexander...! Kommer ha glömt denna film om 2 dagar.
HippiePatrik
2017-01-20
Bra skådisar och lovande enligt trailer men osammanhängande. Påminner om Dallas Byers Club men inte är minnesvärd på något sätt.
PeterTheW
2017-01-12
Nja. Killarna är ju duktiga skådisar och de funkar bra ihop, synd att det i övrigt är en sån jävla soppa. Jag orkar inte bry mig om någon form av story (fanns det en?) och karaktärerna - finns inte någon att tycka om eller ens tycka att bad-guy-stuket hos huvudkaraktärerna är roligt. De är bara jobbiga.
ulpe01
2017-01-05
Kul, underhållande. Gillar verkligen Skarsgård och Peña tillsammans. Gränsar till en fyra och vid en omtitt kan det blir ett högre betyg.