Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

War Machine


En general som föresätter sig att vinna det "omöjliga" kriget i Afghanistan visar oss hur det moderna krigets maskineri fungerar. Inspirerad av en sann historia.


Originaltitel War Machine
Alternativ titel The Operators
Regissör David Michôd
Manus David Michôd
Genre Drama, Komedi, Krig, 2010-tal
Skådespelare Brad Pitt, Anthony Hayes, John Magaro, Anthony Michael Hall, Emory Cohen, Topher Grace, Daniel Betts, Aymen Hamdouchi, Will Poulter, Lakeith Stanfield, Ben Kingsley, Alan Ruck, Scoot McNairy, Meg Tilly, Tilda Swinton, Nicholas Jones, Josh Stewart, Griffin Dunne, Hopper Penn, RJ Cyler, Rufus Wright, Sean Power, Tim Downie, Sian Thomas, Paul Hickey, Pico Alexander, Kola Bokinni, Chris Lew Kum Hoi, Derek Siow, Aykut Hilmi, Georgina Rylance, Kick Gurry, Jean-Pierre Lorit, Ben Peel, Andrew Byron
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 288
Filmnummer 125469

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


mammene
2021-08-02
Var först tveksam om det var en komedi, kom fram till att det var en blandning, komedi med inslag av satir. Men allvaret låg i botten och det sparkade uppåt. Men det visade också på förvirringen hos soldaterna, hjälpa men samtidigt döda och då också döda rätt. En afghansk man så " Åk hem, ju längre ni stannar, desto svårare blir det för oss när ni lämnar" Vilket känns väldigt aktuellt. Men Brad Pitt, varför var hans roll så konstig, betedde den riktiga generalen så här? Löjeväckande, och hans fru sen? Blir inte riktigt klok på det. Men jag gillade det här och började läsa på om general Glen McMahon / Stanley McChrystal, en historia att grotta ner sig i.
amam
2020-10-21
Vet inte riktigt vad poängen med den här filmen var. Sparkade mest in öppna dörrar tyckte jag.
setterwall
2019-05-20
En platt Pitt i en platt film.
setterwall
2019-05-20
Platt.
Mikael602
2019-04-01
Fylld av ironi över hur politiken bakom kriget i Afghanistan fungerar. Stundtals rolig men mestadels tråkig och överspelad.
LosBerkos
2018-04-15
Smart sätt att tjäna pengar, köp en skådespelare och riv ut en sida ur ett gammalt Rolling Stone-nummer och vips så har du en "film".
abnormal
2017-12-17
Väldigt autentisk film som har förmågan att kombinera komedi med djup och allvar. Väldigt träffande om USA i Afghanistan.
nodon
2017-12-03
3,5
annihilat0r
2017-10-07
"War Machine" är en sällsynt udda krigsfilm med en närmast oroande udda Brad Pitt i huvudrollen. Ett märkligt projekt, vilket samtidigt på ett fascinerande vis vrider på ens förståelse av konstformen film.
Christofer
2017-08-28
Första halvan var helt fantastisk kul, när det var komedi. När det sedan blev mer av ett drama så tappade det hela udden eftersom man inte behärskade den vändningen. Sammantaget inte fullt så underhållande som jag hade väntat mig efter inledningen, men Brad Pitt gör ju ändå en härlig roll trots allt.
Visa äldre kommentarer »