Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Wanted


Wes Gibson är en vek, hypokondrisk 25-årig revisor vars liv är händelsefattigt och trist. Men när hans far mördas, upptäcker han att han bär på krafter han aldrig ens drömt om. Han rekryteras till Broderskapet, ett hemligt samfund med lönnmördare och utvecklar sina övermänskliga superkrafter. Med hjälp av skickliga lärare förvandlas Wes Gibson till en mördarmaskin som utplånar den ena skurken efter den andra.


Originaltitel Wanted
Regissör Timur Bekmambetov
Manus Michael Brandt, Derek Haas, Chris Morgan
Genre Action, Kriminalare, Thriller, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare James McAvoy, Angelina Jolie, Morgan Freeman, Thomas Kretschmann, Common, Terence Stamp, Kristen Hager, Chris Pratt, Lorna Scott, David O'Hara, Marc Warren, Dato Bachtadze, Konstantin Chabenskij, Sophiya Haque, Brad Calcaterra
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 8488
Filmnummer 56814

Recensioner

Skapad 2019-12-22 av Sarlac
Wesley Gibson lever ett vanligt, tråkigt och ynkligt liv. Han är en ekonomiassistent och har en hustru som hans bästa vän och kollega vänstrar med och trots att Wesley vet om det säger han ingen...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Newtoon
Wesley, som är en helt vanlig kille, jobbar på ett helt vanligt jobb och lever ett helt vanligt liv. Men det är bara en sak, han hatar sig själv, sitt jobb och sitt liv. När han söker på sitt n...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2023-01-08
Horribelt dålig film, även vid en andra titt nästan 15 år senare...jag brukar gilla filmer som är baserade på serietidningar eller böcker, för det brukar kunna vara ganska intressanta och välgjorda sci-fi action filmer t.ex och det trodde jag även om denna men ack så fel jag hade, har blivt rekommenderad att läsa serietidningen istället, ja den serietidning som ingen någonsin hört talas om, bara det säger ju en del, men tydligen är filmen inte alls som serietidningen utan endast en oerhört dålig matrix wannabe kopia, för man ser verkligen att inspirationen kommer därifrån, praktiskt taget samma manus, enda skillnanden är att här kan du göra övernaturliga saker i vår riktiga värld och inte i en påhittad datorvärld som i Matrix, så nej, den jämförelsen blir till en styggelse istället. Manuset lämnar mycket att önska, t.ex, uppdragen kommer från en bit tyg men varför och hur? det får man t.ex aldrig veta...det var en av alla hål i manuset, här ska man tydligen stänga av hjärnan helt och det gjorde jag men inte ens då blev det bättre, utan tvärtom, jag glömde bort vad jag sett direkt efter att jag sett klart skräpet...så därför när jag nu såg om den så kom jag inte ihåg mycket och nu efter att ha sett om den igen så kommer jag knappt ihåg den igen, så dåligt är det...många bra skådespelare med som jag inte ens kan förstå hur dom ville medverka i denna dynga till film...vi har James McAvoy, Angelina Jolie och Morgan Feeman som dom riktigt stora namnen och dom skrattade nog hela vägen till banken efter denna film, James McAvoy kan jag ändå förstå då han var en upcoming skådis 2008 och ville väl göra det mesta som fick honom att synas men Angelina och Freeman var redan då två stora etablerade skådsar och dom kan jag inte förstå faktiskt, måste ha varit en sjuhelsikes lönecheck...som sagt, alla är bra skådisar i en dålig film, framförallt ett riktigt dåligt manus och med tanke på vem regissören är så borde dom ju ha anat ugglor i mossen för Timur Bekmambetov har aldrig någonsin gjort en bra eller vettig film och detta är ingen undantag heller, skrämmande dåligt och jag var inte ens impad av CGI effekterna heller men manuset var ändå det värsta av allt, bara massa meningslös action utan djup, utan någon direkt bakgrund eller förklaring till något, patetiskt dåligt även om jag kan köpa att böja kulor i luften hur löjligt det än är, så är det trots allt baserat på en serietidning, men dåligt är det och jag rekommenderar alla som någonsin läser detta och funderar på att på se den att stå över, ni kommer tacka mig för dom 2h timmar ni besparar er här i livet genom att göra något annat vettigt med tiden...betyget blir en sågad, begravd och överkörd svag 1:a, finns aboslut inget som är värt att se denna film för, inte ens Angelina Jolie...
Larsson4
2019-05-01
Svag 2a. Detta var inte bra..
kenzo2013
2018-05-11
Tråkig
Litsne
2015-12-06
Storyn var inte alltför bra, men hyfsad underhållning. 3-.
ShenLong
2015-09-29
löjlig bullet grej
syltkatt
2015-09-24
THATS NOT HOW BULLETS WORK! skrek jag titt som tätt mot filmrutan...
TheJorre
2015-08-30
Bitvis väldigt bra, men alldeles för ofta deprimerande dåligt.
peu-depeu
2015-08-11
Helt okej, men mycket är skrattretande overkligt och Bechdel-testet är den många många mil ifrån att klara.
piik
2015-02-09
Totalt noll förväntningar. Den gick på tvn och började kolla. Blev fan golvad på en gång. Okej, jag är svag för cool action. Men cool, bisarr, underlig och konstig action. Jag kan inget annat än älska. Hade säkert inte gett en 5a möjligtvis om jag läst om filmen eller så innan. Men, för en kväll som denna så var det fucking fullträff.
Drachenherz
2015-01-10
Grym ju. Må hända att femman är lite väl generös men tycker den är så underskattad. Man ska inte ta den på så stort allvar!..! Skum, åh gud ja, bitvis närmast bisarr, men den håller. Schysst skådespeleri från Mcavoy också.
Visa äldre kommentarer »