2.2

Wallander - Mordbrännaren

En mordbrännare i Skåne har avtjänat sitt straff och han släpps ut i det fria. Men han är inte välkommen i det skånska lilla samhället och kioskägaren vill inte ens sälja honom cigaretter. Samma natt antänds kiosken och kioskägaren bränns inne.

Originaltitel Wallander - Mordbrännaren
Regissör Charlotte Brändström
Manus Peter Lindblom
Genre Drama, Kriminalare, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Krister Henriksson, Charlotta Jonsson, Leonard Terfelt, Andreas Rothlin Svensson, Douglas Johansson, Mats Bergman, Malena Engström, Fredrik Gunnarsson, Anna Blomberg, Anja Lundqvist, Jörgen Thorsson, Sven Ahlström, Christoffer Nordenrot, Stina Ekblad

Nalleman
2018-10-13
Wallanders Alzheimer och hur den påverkar honom räddar filmen från en etta.
2017-02-23
Det här är fan inte bra alltså men jag är tillräckligt underhållen för att den ska klara sig ifrån en etta...
Hanness
2016-09-26
Ännu en usel Wallander..
Rele
2016-09-25
En film med sjuk Wallander. Jag ger en etta.
Watch-Movie
2016-05-19
Funkade att titta på men absolut inte den bästa kriminalserien! Men endå okej avrundade på serien att Kurt får alzheimers, Har en film kvar att se så hoppas dom slutar serien på ett bra sätt.
chris_lambert_
2015-11-07
Wallanders alzheimer är det som gör filmen intressant. Annars klent som fan. Svag tvåa.
2015-04-26
Efter att under andra omgångens filmer och även de under starten på tredje omgången växt sig starkare så har det med förra filmen och denna gått nedför med Wallander-filmerna. Kanske tur att det bara är en film kvar efter denna då de verkar ha slut på idéer till fungerande historier. Dåligt är kanske hårt men detta var i alla fall väldigt ointressant och oengagerande. 1+
Qus
2014-07-19
Tycker det var en ganska bra film wallander-mått mätt.
Christofer
2014-06-21
Den här franchisen har levt på lånad tid rätt länge nu, det är dags att man begraver det hela för gott, så det är inte direkt med vemod som jag tar emot slutet på det här snart. Manuset är som vanligt under de senaste gänget filmer totalt ointressant och intetsägande. Man bryr sig knappt längre om någon karaktär och castingen är bara löjlig. Anna Blomberg!? Kom igen nu!
Hypostas
2014-06-17
Wallanderfilmerna blir bara deppigare och deppigare.