Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Wallander - Hemligheten


När elvaårige Johannes hittas död får kriminalinspektör Stefan Lindman uppdraget att informera pojkens pappa om mordet. Stefan lovar pappan att han personligen ska hålla i utredningen och se till att mördaren hamnar bakom lås och bom. Men Stefan är misstänkt för misshandel i samband med ett tidigare fall och i väntan på interutredningen blir han tvungen att ta tjänstledigt. Stefan har en högst personlig anledning att arbeta vidare på fallet och det visar sig att han bär på en mörk hemlighet, en hemlighet som döljer svaret på varför han hamnade i Ystad.


Originaltitel Wallander - Hemligheten
Alternativ titel Hemligheten
Regissör Stephan Apelgren
Manus Stefan Ahnhem
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Krister Henriksson, Johanna Sällström, Ola Rapace, Angela Kovacs, Marianne Mörck, Mats Bergman, Anders Ahlbom, Lennart Jähkel, Ing-Marie Carlsson, Chatarina Larsson, Ulf Friberg, Claes-Göran Turesson, Sven Strömersten-Holm, Stina Ekblad
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2066
Filmnummer 44907

Recensioner

Skapad 2019-12-19 av Stygga-Vargen
Nu har jag sett sammanlagt åtta Wallander-filmer med Krister Henriksson, och Johanna Sällström och Ola Rapace medverkar i sju av dessa åtta filmer. Den Wallander-film jag sett utan Sällström och...   Läs mer »

Kommentarer2017-08-07
Det här är väl i princip den enda bra Wallander-filmen med Krister Henriksson som förtjänar högre betyg än en trea.
Stygga-Vargen
2017-06-24
En av de bästa delarna i serien!
picklessmulan
2017-06-18
En bra Wallander rulle som håller måttet. Gillar Rapaces skådespel.
Murvel48
2017-06-11
En av de bästa Wallanderfilmerna. Vilket i och för sig inte säger så mycket...
Barneyk
2016-12-08
Alltså, jag tycker inte det funkar när det ska vara seriöst och starka känslor och så. Det dåliga skådespeleriet, platta manuset och så blir liksom så tydligt då.
Krille80
2015-04-16
Ämnet är onekligen viktigt och aktuellt men ack så förutsägbart och uttjatat. Istället uppskattar jag då mer den fördjupning av karaktärerna och då speciellt Stefan Lindman(Ola Rapace) del i denna historien. Jag blev verkligen överraskad och det kan jag säga var första gången en av dessa ny Wallander lyckades med det. Bara det höjer betyget. 3-
GNStudios
2014-04-27
Stark två. Bland de bättre I denna omgången
dudson
2014-01-04
Satans välgjord dyster&sorglig och grym skådespelar insats speciellt från Ola Rapace! helt klart en av dom bättre Wallander filmerna.
Ola_Schubert
2013-08-22
Det hela börjar ganska töntigt, men sedan tar det sig. Anders Ahlbom gör en utmärkt gestaltning av karaktären Roffe Liljeberg, övriga skådesplarinsatser är mediokra, i synnerhet Johanna Sällström som gestaltar Linda Wallander, vilken har ett stort utrymme i detta avsnitt. Tvåan i betyg kan undvikas, men det hela når ändå inte riktigt upp till en stark trea i betyg, så det får bli en svag sådan. Duger som ströunderhållning.
SweFilmOnly
2013-03-06
Det här var mest tragedi... Vet någon här hur man "rejtar" med det där ledsna ansiktet jag har sett på vissa sidor för filmer? Denna film förtjänar ett ledset ansikte, gärna med tårar... Men filmen är inte dålig för det! Inte alls! Den är sevärd!
Visa äldre kommentarer »