Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.7
av 5

WALL-E


Efter åratal av ohejdad konsumtion är Jorden täckt av skräp. För att göras beboelig igen flyr människorna Jorden och placerar ut miljontals små robotar för att städa upp. Efter hundratals år finns bara roboten WALL-E kvar; allt han vet om människor har han lärt sig av våra kvarlämningar. Han känner sig ensam, men en dag möter han roboten EVE, och ett stort äventyr kan ta sin början...


Originaltitel WALL·E
Alternativ titel WALL*E
Regissör Andrew Stanton
Manus Andrew Stanton
Genre Komedi, Animerad, Familjefilm, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Jeff Garlin (röst), Ben Burtt (röst), Kim Kopf (röst), Garrett Palmer (röst), Sigourney Weaver (röst), Paul Eiding (röst), Kathy Najimy (röst), John Ratzenberger (röst), Fred Willard (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 18313
Filmnummer 58683

Recensioner

Skapad 2019-11-29 av annihilat0r
För mig känns \"Wall-E\" som det förlorade barnet, barnet som adopterades bort. Det är en liten pärla som alltid saknats, utan min medvetenhet. Ett tomrum i min själ har existerat, insåg jag f...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av Lenkan
Wall-E är Disney/Pixars nya storsatsning. En animerad futuristisk familjefilm, med fokus på städroboten Wall-E som arbetar ensam på jorden för att städa upp den katastrofala röran människan l...   Läs mer »

Kommentarer


TheHerminator
2021-08-30
Kanske färgade det min upplevelse att jag såg filmen med en treåring som behövde få exakt hela handlingen förklarad, oavbrutet, men det här var faktiskt inte mycket att hurra för.
Abigor
2021-08-28
Länge varit på min "att se lista". Kanske har jag väntat för länge. Känns daterad och engagerar inte. Seg inledning som övergår i något som kan bli ngt men sen tar sentimaliteten över, nej trist.
sawa
2019-01-26
Ganska tramsig. Tog väldigt lång tid innan det hände något, och innan man förstod vad det hela handlade om. Om några scener klippts in tidigare så hade man fattat den första halvtimmen bättre.
krumelurdjur
2018-06-24
Se upp alla robotgalningar för här kommer Walleman – den galna roboten. Ett nytt spännande äventyr av skaparna till Töj Störy och Den feta lejonpungen – the movie och De 400 Slagen. Walle bor i ett hus byggt av sopor och han åker rymdeskepp och det går undan. Kan någon stoppa honom? Kul fakta: filmen är gjord i datan – den första i sitt slag. Helt klart en femma.
Rai
2018-03-05
Lite för seg för min smak, så nej!!!
2004Orre
2017-02-24
Denna film har jätte mycket känsla vilket gör denna film till en av de bästa filmerna som någonsin har gjorts.
DiMMUBoRGiR
2016-09-23
Mysig, rolig och full av finess och detaljrikedom!
zallaxx
2016-07-12
bäst igen
kalis89
2015-11-22
Riktigt sockersöt animerad film! Pixar kan inte göra dåliga filmer!
Hakvin
2015-09-09
oooooo så gulligulligull.... nej det blir problem för mig också när robotar är 100 gånger sentimentalare och mänskligare än mänskligheten. Sen måste jag ifrågasätta svängningarna i hjälte-plåtbitens skick/hälsotillstånd. Antingen är det bara jag, eller så lämnar filmen oss med minst ett par enorma tekniklogiska hål angående detta..? Underhållande barnfilm i övrigt. Wall-E! Waaaall-eeee! WALL-E!
Visa äldre kommentarer »