2.3
2.3
Wake Of Death
Efter att hans fru brutalt mördas, startar en före detta polis ett eget krig mot de kinesiska förövarna

Originaltitel | Wake Of Death |
Regissör | Philippe Martinez |
Manus | Mick Davis, Laurent Fellous |
Genre | Action, 2000-tal |
Skådespelare | Jean-Claude Van Damme, Valerie Tian, Tony Schiena, Simon Yam, Danny Keogh, Philip Tan, Warrick Grier |
Van Dammes filmer är alltid råa bortom det löjligas gräns. Stark etta emellertid.
Van Damme är bra som nästan alltid men filmen är bara hämnd och grisigheter. Ingen finess.
Man har sett liknande cirka 1000 ggr, men denna är värd en tvåa för Jean Claude Van Dammes krystade tårar. Lite väl rå kanske.
Rå och brutal hämndhistoria. Dock ingen av Van Dammes finare stunder.
Detta var inte bra alls. Manuset är så uselt så jag kan skriva ett bättre på en kväll ;). Van Damme spelar uselt tyvärr. Nej denna ser jag aldrig igen.
Ingen film att gå ner i splitt för inte ens för van Dammes skull. Ännu en film direkt-för-dvd-marknaden med en gammal kampsportsikon från 1980- och 1990-talen. Van Damme var alltid en bättre skådespelare än Norris, Seagal, Lundgren, och som kampsportare mer atletisk och akrobatisk, och här finns scener där filmen får liv och nerv. Men hämndtemat följer formulär 1B för mycket och innehåller för mycket klichéer. Även om tempot är högt är handlingen hela tiden förutsägbar, och inte ens en actionfilm klarar sig ur en sådan knipa.
Överraskande bra Van Damme-film! Visserligen försöker filmen att vara djupare än vad den egentligen är men i övrigt är den sevärd.
Totalt ointressant handling och händelseförlopp och rå men tråkig action.
Tröttsam hämndrulle med musklerna från Bryssel. Hade kanske kunnat uppskatta den mer om de hade slopat alla slow motion-klipp och alla andra möjliga och omöjliga kameravinklar de använde.
Ovanligt mörkt, tungt och deppigt för att vara Van Damme. Han sköter sig dock i den här i grunden rätt banala och våldsamma actionthrillern. Har inget större att klaga på, den funkade en torsdag.