2.5
2.5
Waffle Street
Hedgefond-managern James får sparken från sitt jobb under finanskrisen. I sin strävan efter ett "ärligt jobb" tar han anställning som servitör på en våffelrestaurang.

Originaltitel | Waffle Street |
Regissör | Eshom Nelms, Ian Nelms |
Manus | Autumn McAlpin, Eshom Nelms, Ian Nelms |
Genre | Drama, Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | James Lafferty, Julie Gonzalo, Danny Glover, Dale Dickey, Adam Johnson, Marshall Bell, Ernie Lively, Mason D Davis, Melanie Stone, Maclain Nelson, Katie Cockrell, Brad Johnson, Michelle Lang, Heather Beers, Michael Flynn |
Usel. Det mest förvånande är att jag lyckades sitta igenom hela filmen.
Charmig och får en att tänka till lite, men skall ta vara på sitt liv.
Det här tyckte jag var gemytligt, och ändå inte sådär ostigt som det gärna blir. Svårt att sätta fingret på vad exakt det är, men ja, jag kan inte låta bli att gilla det. Och även om det är en svag tvåa, så tycker jag ändå att den förtjänar en tvåa. Det här är trevligt, bra och emellanåt roligt.
Visserligen småtrevligt men helt utan några riktiga känslor. Platt och intetsägande budskap och väl konfliktfritt gör att det aldrig lyfter. Slätstruken tvåa.
Det finns en väldigt skön stämning i den här.
Jag tyckte den var lite rolig, och för all del sympatisk. Lite intressant med omvänd amerikansk framgångssaga. Mycket som är underutvecklat men jag vill säga att det är gott nog ändå!