Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Vitt skräp


I sökandet efter försoning med sitt förflutna hamnar Sami i ett litet samhälle där han träffar Kim. De båda möter den lokale gangstern Gubben som driver ett till synes sofistikerat metamfetaminimperium tillsammans med sina två söner. Till en början är allt frid och fröjd men när droger börjar cirkulera på bygden utan Gubbens tillåtelse riktas uppmärksamheten mot nykomlingen Sami som inser att han är i fara. För att komma undan med livet i behåll måste han snabbt göra upp en plan.


Originaltitel Vitt skräp
Alternativ titel White Trash
Regissör Tobias Nordquist
Manus Andreas Doyle, Joel Forssell, Anton Hagwall
Genre Action, Thriller, 2020-talet
Skådespelare Ola Rapace, Ida Engvoll, Peter Viitanen, Erik Bolin, Donald Högberg, Peter Eriksson, Mitcho Batalov, Malin Arvidsson, Alan Adler, Fredrik Berglund, Sebastian Stakset, Fredrik Wagner, Jimmy Lindström, Dakota Trancher Williams, Jonatan Blode
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 20
Filmnummer 140026

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Abigor
2022-06-14
Ryckig handling och menlösa tillbakablickar. Trots låga förväntningar lyckas den ändå vara sämre, trots i grunden vettiga skådespelare.
Bozze80
2022-02-27
Inte fullt så usel som jag hade förväntat mig, hyfsat snyggt foto och helt okej skådespeleri, manuset är inte bra, men funkar (dock på gränsen). Sen är det ju kul att den utspelar sig i ens närmiljö!
Christofer
2022-02-22
Meningslöst våld, uselt skådespeleri och dålig sminkning. Bajsigt manus. Som väntat ungefär