Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Vingar av glas


Nazli är 18, född i Iran, men uppvuxen i Sverige. Hon bor med sin pappa Abbas och sin äldre syster Mahin. Nazli, som vill smälta in i det svenska samhället, kallar sig Sara, något som sårar Saras pappa Abbas... En dag berättar Abbas hur han ser på sina döttrars framtid. Han planerar att ha en fest och bland annat bjuda in två män som han har sett är potentiella makar till sina döttrar.


Originaltitel Vingar av glas
Regissör Reza Bagher
Manus Reza Bagher, Nathalie Drago
Genre Drama, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Sara Sommerfeld, Alexander Skarsgård, Sais Oveissi, Rafael Edholm, Aminah Al Fakir, Mina Azarian, Josephine Bornebusch, Sunil Munshi, Tomas Laustiola, Lena-Pia Bernhardsson, Jan Mybrand, Mahmood Davoodi, Hugo Emretsson, Martin Sundbom
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6370
Filmnummer 805

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2017-10-01
Hopplös dålig, har tydligen fått någon slags allergi mot dessa filmer....
Stygga-Vargen
2016-10-27
En av de bästa svenska ungdomsfilmerna någonsin! Filmen är väldigt gripande och stundvis även ganska rolig och skådespelarna gör väldigt bra ifrån sig!
Krille80
2014-11-16
En bra svensk film. Vill man se en bra film med bra handling, så ska man se denna detta. Gripande och man får se hur stora skillnader kan vara mellan olika kulturer. Skådespelarinsatserna är bra och man köper verkligen Skarsgård/Sommerfelt som par. Riktigt bra kemi mellan dem. Att den har sina moment av förutsägbarhet stör inte det minsta. 3+
Taliah
2014-04-20
Story of my life.
fari
2013-02-12
Snudd på tokrasistiskt men den totala bristen på kompetens både framför och bakom kameran visar att stackarna antagligen inte visste bättre så den hamnar bara på ljummet rasistiskt. Avskräde i alla kategorier.
Bumbi78
2012-09-03
Integrationsdrama där svenskar spelar irainier, jo jag tackar.
Xenox
2012-07-31
Ganska bra romantiskt drama.
FabianBom
2012-05-20
Sommerfeldt är sämst i denna film, filmen räddas av skådisar som Skarsgård, Bournebusch, Edholm..
yrkeschaufföre
2012-02-08
Filmen berör mig men samtidigt är de rörig och lite slarvigt gjord så en stark tvåa, snudd på trea.
Deepshit
2012-02-07
Vid första anblicken så kan man påverkas av det dåliga fotot. Hela filmen ser ut som ett skolprojekt där man ibland inte kanske har tänkt igenom vilka kameravinklar man skulle ha. Men manuset funkar och skådespelarna är bra, Sara Sommerfeld har fått en tacksam roll och lyfter filmen med sin kaxighet. Sais Oveissi är också bra som pappan. I övrigt så kan man också få väldigt mycket med 90-tal nostalgi av filmen, speciellt om man är uppväxt på den senare delen av 90-atlet.
Visa äldre kommentarer »