Vilda hjärtan kan inte krossas

USA under den stora depressionen. Sonora har en dröm - att bli stuntkvinna. Fast besluten att lyckas söker hon arbete hos WF Carver som äger en kringresande stuntshow. Baserad på en verklig händelse.
Originaltitel | Wild Hearts Can't Be Broken |
Alternativ titel | Stuntryttarinnan |
Regissör | Steve Miner |
Manus | Matt Williams, Oley Sassone |
Genre | Drama, Romantik, 90-tal |
Skådespelare | Gabrielle Anwar, Michael Schoeffling, Cliff Robertson, Dylan Kussman, Kathleen York, Frank Renzulli |
Så jävla bra! Sett den en gång för jätte längesen. Nu fick man äntligen se filmen igen. Filmen är helt otrolig, fantastisk, jättebra och spännande. Att filmen är sann gör den ännu så bra och spännande. Lite sorglig också.
En svag trea. Häftig hästtjejfilm baserad på en verklig händelse, men Sonora Wedster Carver själv sa "the only thing true in it was that I rode diving horses, I went blind, and I continued to ride for another 11 years."
Femma mkt pga nostalgi, men även för att den faktiskt är bra :)
Jag älskade den också! Har inte sett den på jättelänge!
Måste ge den en femma jag med.. Bara för nostalgi =).
äntligen hittade jag den!! (jag har också letat efter den under namnet stuntryttarinnan förut). verkligen en av mina favoritfilmer när jag var yngre! måste ha en fyra i alla fall :D
Sjukt söt film!
barndom så det skriker om det!
Letade förtvivlat efter denna under namnet "Stuntryttarinnan" (jag har tydligen en annan utgåva hemma) Hur som helst så gillade jag den otroligt mycket som liten. Nu anser jag väl mest den vara en typisk romantisk, happy-end-saga från Disney. Men jag ger den ändå betyget från när jag såg den sist.
Aaaaah...En pärla från barndomen. :-) Kan inte ens ge den en fyra, för jag gillar filmen så. Fem ska den ha! Orginell i alla fall, det måste väl ändå medges?