Vid din sida

Den före detta förlagsredaktören Jackie valde bort karriären för att på heltid ägna sig åt sina två barn, Anna och Ben. Men nu har hon och barnens far, Luke, separerat och har delad vårdnad av barnen. Jackie har synpunkter på hur Lukes nya flickvän, Isabel, hanterar sin roll som styvmamma och tycker inte att hon ger barnen den ömhet de behöver. Men när livet tar en oväntad vändning för Jackie tvingas hon omvärdera både sin egen tillvaro och Isabels kvaliteter.

Originaltitel Stepmom
Regissör Chris Columbus
Manus Gigi Levangie, Steven Rogers, Jessie Nelson, Karen Leigh Hopkins, Ronald Bass
Genre Drama, Komedi, 90-tal
Skådespelare Julia Roberts, Susan Sarandon, Ed Harris, Jena Malone, Liam Aiken, Lynn Whitfield, Darrell Larson, Mary Louise Wilson, Andre B Blake

2018-01-01
Lite väl tramsig eller hur?
-Hedda-
2016-06-23
90% utfyllnadsscener. Tråkig och sävlig. Mycket blek. Bortkastad tid att se.
cruze
2016-01-14
Överdriven övertydlig melankolisk smörja, zzznark...
Tatty
2015-04-12
Ganska bra och sorglig film. Roberts och Sarandon spelar bra ihop.
2015-01-27
Film med duktiga skådespelare i en historia upplagd för drama med många olika slags känslor. Här finns också utrymme för en dos humor och värme. Filmen sätter inga spår i filmhistorien men med fint skådespel och igenkänningsfaktor så ger detta en fin stund. 3+
Gigi1943
2014-10-05
För att vara en film med Julia R och Susan S (gillar ju ingen av dem) så var den riktigt hyfsad, en svag trea från mig.
Lidas
2013-06-08
Lite överdrivet perfekta repliker i bråken som uppstår. mestadels från barnen, som är helt orealistiska. Filmen vill verkligen vara sorglig och tar till alla knep i boken. ibland lyckas den.
TheHorrorfan
2013-06-07
Väldigt fin film.
petson81
2011-12-20
Slötitta bara medans den gick på tv
fadda
2011-12-19