1.8

Vice

I en dystopisk framtid flyr en artificiellt skapad kvinna från en hedonistisk anläggning som har varit hennes livslånga fängelse. Nu söker hon hämnd på de som satte henne där.

Originaltitel Vice
Regissör Brian A Miller
Manus Andre Fabrizio, Jeremy Passmore
Genre Action, Thriller, Äventyr, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Ambyr Childers, Bruce Willis, Thomas Jane, Johnathon Schaech, Bryan Greenberg, Charlotte Kirk, Brett Granstaff, Ryan O'Nan, David Gordon, Colin Egglesfield, Cameron Brexler, Jesse Pruett, Don Harvey, Lydia Hull, Douglas M Griffin, Tyler Jon Olson

DOKAN
2024-06-01
Hade hoppats den skulle vara lika läcker som gamla Westworld och Futureworld. Men hur jag än försökte se positivt på den så . . . nää, det gick bara inte! Kul slutscen dock med Willis blinkande öga - kanske en hint om en fortsättning?
fridenpaden
2022-01-04
När kommer tvåan?
Johjt
2019-07-18
Över förväntan, gillar både Willis och Janes insatser, även Bryan Greenberg var fenomenal, även om hans roll inte är den största.
Zok
2017-01-06
Varför gör Bruce Willis sådana här filmer?
DrJW
2016-07-22
I princip en remake på Westworld, fast i den filmen så var den logiskt, medans den här har samma logik som The Purge typ. Plus så var Yul Brunner en mer bad ass android än blondinen i denna rulle som var blek och knappast intressant i rollen. Ingen var intressant i denna kliché, åtminstone så försökte Tom Jane och Bruce Willis i alla fall.
swampblues
2016-06-02
Börjar som en remake på Westworld ,men sen hittar den nya spår.
Djason
2016-05-10
Willis måste ha det dåligt ställt för han spelar in film i parti och minut och oftast handlar det om b film, denna film är inget undantag. Platta effekter men med en ganska intressant handling som skulle kunnat ha blivit något med en fetare budget.
2015-11-01
Patetiskt försök till action/sci-fi där Willis namn antagligen funkat som dragplåster och lurat många att se skräpet. En hyfsad idé inspirerad av bla Westworld förvandlat till pangpang, trista karaktärer, dålig scenografi och platt regi.
Zebulonm
2015-10-10
Visste inte att Carles Puyol hade blivit skådis nu....
Tuuna
2015-07-10
Personligen gillade jag den :) lite mycket action kanske men älskar iden så mycket att jag förlåter det. Påminner om tv serien Dollhouse