2.6

Vi

Det här är historien om Ida och Krister. Det handlar om en relation som går åt helvete. De älskar varandra men lyckas kväva relationen långsamt tills inget syre finns kvar och de hamnat i en oundviklig återvändsgränd.

Originaltitel Vi
Regissör Mani Maserrat-Agah
Manus Jens Jonsson
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Gustaf Skarsgård, Anna Åström, Rebecca Ferguson, Sten Ljunggren, Kevin Vaz

Norpan0
2019-03-24
Gud så tråkig.
2018-02-27
Trött på sådana här urtråkiga filmer!
bigmouth
2015-02-13
Trots den genomusla dialogen är det en ganska trovärdig skildring av ett misshandelsförhållande.
Sodastream
2014-12-13
Amen tjena, kom in när det var cirka en halvtimme kvar av filmen och blev helt begeistrad, satt med halvöppen mun och blixken fixerad, orörlig, den halvtimmen. Länge sedan jag ett sådant mörksvart tema så realistiskt gestaltad på svensk film. Det är tummen upp från mig, oxh nu måste jag se filmen från början.
AlbinWesley
2014-08-03
Lite för enkelspårigt och övertydligt för att verkligen va intressant, tyvärr. Nånting finns ju där.
Christofer
2014-06-27
Obehagligt autentiskt och krypande, även om det samtidigt var lite segt i en del scener. Välspelat och trovärdigt av dem bägge. Tyvärr var vissa scener onödigt explicita. I grunden inte min typ av film, så 'tyvärr' blir det bara en tvåa och inte högre betyg i min bok.
fabbe86
2014-05-22
Ja, som många nämnt tidigare är den välspelad och innehåller en del scener som är obehagliga guldkorn. Hade tyckt bättre om den om Skarsgårds karaktär inte var en psykopat utan att båda hade varit på samma nivå så att säga. Nu blir det lite för upprepande och därför lite småtrist. Bästa scenen är ju tidigt i filmen, i köket, när båda förnedrar varandra verbalt. Härlig som fan!
Gigi1943
2014-05-17
Anna Å var en fantastisk bekantskap, så gullig och så uttrycksfull i all sin mimik. Hon får toppbetyg och grabbarna Skarsgård har jag alltid älskat. Filmen är dramatisk och "nakenheten" stör inte alls. Svensk drama när den är som bäst, en stark trea alltså.
PeterTheW
2014-01-26
Det blir något otydligt och överdrivet, även om det nog är svårt att balansera. Välspelat och intressant, oerhört obehagligt.
Doddedronten
2014-01-10
Intressant tema. Mkt bra skådespeleri, trots ett manus som inte känns trovärdigt i avgörande detaljer. Starka sexscener i början av filmen.