Veronica Mars

Det har nu gått 10 år sedan Veronica slutade på High School och hon befinner sig nu i New York där hon har en karriär som advokat. Sina dagar som privatdetektiv har hon lagt bakom sig, men när hennes före detta pojkvän, Logan Echolls, blir anklagad för mord på sin flickvän lockas hon tillbaka till sitt gamla yrke igen.

Originaltitel Veronica Mars
Regissör Rob Thomas
Manus Rob Thomas, Diane Ruggiero
Genre Drama, Komedi, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Kristen Bell, Jason Dohring, Enrico Colantoni, Chris Lowell, Percy Daggs III, Tina Majorino, Krysten Ritter, Martin Starr, Gaby Hoffmann, Andrea Estella, Jerry O'Connell, Francis Capra, Ryan Hansen, Jamie Lee Curtis, Maury Sterling, Christine Lakin

Skapad 2019-10-30 av Martin_Sj
Det var en kväll för lite mer än åtta år sedan. Det var på den tiden jag pluggade historia och bodde i Växjö. Växjö som inte ligger så långt ifrån Västervik där jag hade vuxit upp och d...   Läs mer »

Skapad 2014-03-28 av HillMove
Jag har varit iväg och tittat på filmen Veronica Mars. Den visades på kultbion – Bio Victor – stora biosalen på Filminstitutet vid Gärdet. Lika kultig som biosalen är – är filmen Veronica Ma...   Läs mer »

JPerlie
2017-08-18
Jag kollade nyligen klart på serien och fortsatte givetvis direkt in på filmen. Jag gillade den. Det var inget revolutionerande men inte sämre än serien. Det kändes lite som ett väldigt långt avsnitt där alla hade lite bättre frisyrer. Jag var nöjd.
92axha10
2017-02-11
Undrar om den är bättre om man sett serien. Som utomstående tyckte jag den var tråkig och förutsägbar. Inget jag inte sett förut.
Strongbow
2015-10-15
Svårt att bedöma den som en fristående film men som ett långt efterlängtat avsnitt av Veronica Mars får den en fyra.
2015-04-26
När nyheten om att TV-serien Veronica Mars skulle få en film så blev jag överlycklig. Lyckan handlade dock mer om möjligheten för äldre TV-serier att få en fortsättning än om själva Veronica Mars. Jag älskade första säsongen, andra säsongen var hel OK medan tredje säsongen inte var något vidare. Här är det kul att återse karaktärerna men man lyckas inte fånga den riktiga Veronica Mars-känslan. Detta känns tyvärr mer som säsong 3 än säsong 1. Jag gillade dock filmens upplösning. 3-
RunRiot
2015-01-05
Jag älskar tv-serien, så för mig var det en självklarhet att se filmen och visst är det trevligt att återse sina favoritkaraktärer. Dock känns handlingen väldigt ogenomtänkt och ihopkastad och för mycket fokus läggs på de minst intressanta delarna. Det tog även en stund innan jag riktigt kom in i filmen, då anslaget är rätt segt. Förstår dock att det måste ha varit svårt att fylla igen hålen rent tidsmässigt efter så många år. Stör mig också på att saker och karaktärer som varit viktiga i tv-serien här inte ens är värda att nämna.
Starlette
2015-01-03
Har aldrig sett serien. Gillade den. Spännande och bra miljöer.
Christofer
2014-11-07
Deckarhistorien i sig är väl så standardmässig som den kan bli men hade nog kunnat räcka till en (svag) tvåa, om det inte hade varit för det faktum att Veronica's handlande och livsval under resans gång var så löjliga och icke-trovärdiga att man nästan trillade ur soffan.
Aristi
2014-10-12
Den får en 3a BARA för att det är just veronica mars, älskar serien men serier ska INTE göras till film.
Canomia
2014-08-21
Jag är glad att den gjordes, jag har saknat dem allihop men jag tänker inte betygsätta för gamla tiders skull. Det är som ett väldigt långt och ganska dåligt avsnitt av serien. Tyvärr.
Assie
2014-08-07
Det är Veronica Mars, och jag har saknat henne.