Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Varulven


Professor Waldemar Daninsky är den enda överlevande ur en expedition i Tibet. Han har blivit biten av Yetin och förvandlas således till en varulv vid varje fullmånesnatt. Waldemars fru är otrogen och försöker mörda honom, men han överlever och hämnas som varulven. Det visar sig att allt är en listig plan av Waldemars gamla flamma Dr. Ilona Elmann, som sysslar med etiskt tvivelaktiga tankekontroll-experiment. Hon får nys om Waldemars ovanliga sjukdom och för honom till sitt slott. Hennes assistent Karen och Waldemar blir kära, passande nog eftersom det enda som kan döda Waldemar är en silverkula skjuten av kvinnan som älskar honom.


Originaltitel La Furia del Hombre Lobo
Alternativ titel The Fury of the Wolfman, The Wolfman Never Sleeps
Regissör José María Zabalza
Manus Paul Naschy
Genre 70-tal, Skräck
Skådespelare Paul Naschy, Mark Stevens, Perla Cristal, Miguel de la Riva, Verónica Luján, Francisco Amorós
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 29
Filmnummer 44102

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2010-03-29
Bra 70-tals Spansk-Varulvs-film!! Nachy är hur Bra som helst!!..Spanking.scenen är Underbar..=)
akasava
2009-11-29
Bara historien kring filmen gör att den förtjänar en 3:a, iaf så som Paul Naschy berättar om den i sin självbiografi. Om det är sant vet jag inte.
Dele
2007-09-23
Har man sett några sådana här 70-tals varulvsfilmer så finns det väl inget direkt skäl att se denna. Den är inte direkt dålig men tillför inget nytt och är inte särskilt intressant.
TinderQ
2007-04-19
Denna film lider av förvirrad regi och konstig klippning och man märker att den har fått knepats ihåg i efterhand men på nått sätt ger det den en underhållande känsla som för tankarna lite till endel Franco filmer. Inte bra i egentlig mening men klart underhållande.
idd
2007-04-19
sämsta nachy-rullen hittills på min lista tyvärr.. otroligt förvirrande film som verkligen får jodorowskys filmer att framstå som logiska.. en hel del snygga scener å framför allt en massa komiska klyschor gör att den når upp till svagt godkänt iaf.. enligt nachy var regissören konstant berusad under inspelningen å nachy själv grät tydligen när han fick se vad karln gjorde med hans manus! :)
Docklands
2007-04-18
Fullaste varulven jag någonsin sett skulle jag tro, brrr
tilapia
2006-06-16
kanske naschys dummaste film någonsin. men den har sin charm, helt klart