Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Värsta gänget 2


Basebollaget Cleveland Indians plockades ihop av sin nya ägare Rachel som hoppades att de skulle förlora allt. Hon ville nämligen att staden skulle lösa henne från kontraktet. Men Clevelands visade sig vara bäst av alla.


Originaltitel Major League II
Regissör David S Ward
Manus RJ Stewart
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Tom Berenger, Charlie Sheen, Corbin Bernsen, Dennis Haysbert, James Gammon, Omar Epps, Eric Bruskotter, Margaret Whitton, Bob Uecker, Takaaki Ishibashi, Alison Doody, Michelle Burke, David Keith, Randy Quaid, Kevin Crowley, Rene Russo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 912
Filmnummer 1453

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2022-12-08
Gillar man första filmen är den här uppföljaren kanske värd en chans. Men det är i stort sett samma film en gång, fast både skådisarna och skämten är tröttare.
dudson
2017-03-16
Otroligt rolig och skruvad och det tack vare den knäppa sportkommentatorn som är ett sanslöst fyllesvin. Han sitter i Linné och halsar Jack Daniels.🤣 Och visst Sheen är ju oxå ett starkt kort.
Krille80
2015-02-08
Första filmen är en favorit och en av de bästa filmerna när det kommer till sportkomedier. Denna uppföljare är svagare men fungerar tack vare att skådespelare från första filmen återvänt. Det är synd att genren sportkomedie är så svag idag då det en gång lyckades underhålla.
Lotso
2014-07-05
I sin helhet en okej film. Den är definitivt värd en titt om man redan har sett första filmen för den följer upp exakt 1år efter händelserna i första filmen. Det är den typiska 90-tals uppföljaren som inte är alldeles för dålig men heller inte direkt bra utan bara okej.
ClintanTheKing
2013-06-29
Inte alls långt ifrån ettan.
karlmats
2010-05-24
En sämre och dummare version av första filmen men det räcker trots allt ganska långt. Många bra karaktärer och humorn sitter där den ska. För alla som gillar sportkomedier är den här serien ett måste, att jag sen är svag för Charlie Sheen hjälper ju också till även om han blivit lite av en dolme så här i uppföljaren. En nästan stabil 3a, hade gärna sett lite mer ambitioner i dialogen men stämningen räddar upp.
Djason
2009-11-19
Faktiskt nästan lika rolig som 1:an så denna får en svag 3:a.
nestle
2009-11-08
jag skäms men jag tycker om den här filmen, härliga karaktärer och man rycks med. WILD THING, YOU MAKE MY HEART SING! Dock är den här 3an, som filmen får i betyg svagare än den 3a jag delade ut till första filmen.
IrwinFletcher
2008-06-14
Långt ifrån lika rolig som ettan.
kexchokladet
2008-02-28
Roande och trevligt...
Visa äldre kommentarer »