Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Van The Man


Van Wilder går för tredje gången om sista året på college. När han får reda på att hans pappa vägrar betala fler terminsavgifter blir han förkrossad och måste komma på hur han ska finansiera studierna själv. Van är nämligen förälskad i studentlivet och kan inte tänka sig att lämna det. Han har bestämt sig för att aldrig ta examen.


Originaltitel Van Wilder
Alternativ titel National Lampoon's Van Wilder
Regissör Walt Becker
Manus Brent Goldberg, David Wagner
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Ryan Reynolds, Tom Everett Scott, Tara Reid, Kal Penn, Alex Burns, Daniel Cosgrove, Paul Gleason, Tim Matheson, Curtis Armstrong, Teck Holmes, Aaron Paul, Chris Owen, Simon Helberg, Deon Richmond, Emily Rutherfurd, Jason Winer, Ivana Bozilovic
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5105
Filmnummer 6120

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Raimo_1985
2018-08-01
Fånig och äcklig men rolig.
yrkeschaufföre
2018-08-01
Tyckte att jag just hade sett den nu när jag såg om den, det var visst 5 år sen. Riktigt bra i genren men den kunde varit bättre.
deswhip
2018-07-31
Riktigt bra! Tänk att den flugit under min radar alla dessa år?... Jag tycker filmen står sig bra i sin genre och Ryan Reynolds har en viss komisk talang faktiskt. Väl värd att se om man gillar collegekomedier. 4-
Sunken25
2016-12-21
Ryan Reynolds som Van Wilder är en bra college/highschool film, uppskattar man inte dessa så kolla inte. Man får precis vad man tror sig få + en riktigt sjuk scen.
annahallkvist
2015-03-18
Fet
Krille80
2014-11-23
En rolig film med många sköna repliker och en del roliga scener. Jag måste säga att jag har lärt mig att gilla Ryan Reynolds som skådis mer och mer. Han kommer aldrig vinna några Oscarsstatyetter men han har en skön stil och kan leverera bra dialoger. En film som håller sig över det mesta i denna genre men håller sig under de bästa.
LTT86
2014-09-05
Filmtipset trodde jag skulle ge den här en fyra........ EN F----NG FYRA!!? Den här filmen får ju American Pice att verkar roligare! Så fruktansvärt dålig! Och är det så här amerikanskt college ser ut? Helt klart bland av dem värsta jag har sett.
marleey
2014-02-15
Skulle jag beskriva denna film med tre ord så skulle det bli; Sex, tuttar och sperma. En helt vanlig college film med andra ord. Vet inte om jag vuxit ifrån det, men det här var inte roligt för en enda sekund. Väljer dock att tro att det helt enkelt var Van The Man som inte presterade. Jag uppskattar och tycker fortfarande en del college filmer är roliga. Men Van The Man? Icket. En kille som väljer att stanna kvar på college känns ändå som en schysst story. Det borde kunna vara roligt utan att man blandar in män som äter hundsperma. Det saknas finess bakom skämten.
Anwest
2013-07-13
Hade inga större förhoppningar och filmen var lika förutsägbar som jag trodde. Trots det tycker jag den inte var helt unken, den sken upp då och då. Dessutom var Tara Reid rena ögongodiset!
yrkeschaufföre
2013-05-30
Nja, den är ju faktiskt ganska "städad" om man jämför med senare filmer i samma kategori men den hade funkat utan äcklet.
Visa äldre kommentarer »