Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Van Helsing


Gabriel Van Helsing är filosof, historiker och ockultist. På uppdrag av ett hemligt sällskap baserat i Vatikanen, beger han sig till Transsylvanien för att en gång för alla utplåna den blodtörstige greve Dracula. Till sin hjälp får han Anna Valerious, som sett hela sin släkt dödas av monstret och vigt sitt liv åt att jaga mörkrets makter.


Originaltitel Van Helsing
Regissör Stephen Sommers
Manus Stephen Sommers
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Hugh Jackman, Kate Beckinsale, Richard Roxburgh, David Wenham, Kevin J O'Connor, Samuel West, Elena Anaya, Robbie Coltrane, Stephen Fisher, Will Kemp, Silvia Colloca, Josie Maran, Shuler Hensley, Alun Armstrong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 13603
Filmnummer 19043

Recensioner

Skapad 2019-12-20 av von_fantasy
Under 2000-talets början har man hunnit slaktat diverse olika filmserier och annat roligt (syftar bland annat på \"Die Another Day\", \"X-Man\"), man har gjort totalt värdelösa filmer om historisk...   Läs mer »

Skapad 2019-12-19 av BassWolf
Wolverine har kommit på duken med en svart kappa och heliga vapen, låter inte det som en helig resa till 7 himlen redan där? För att sedan överösas med inte bara varulvar utan vampyrer, frankens...   Läs mer »

Skapad 2019-12-17 av cineasten89
Under 1930-talet utkom Frankenstein, The Mummy och Frankensteins Brud stup i ett, och mer än sjuttio år senare får vi se en slags prequel till de kända skräckfilmerna i Universals guldålder - Va...   Läs mer »

Skapad 2019-12-07 av Kiril
1992 kom ”Dracula”. En riktigt framgångsrik, suggestiv äventyrsrulle. Någon pitchar idén om en prequel som siktas in på att få sin premiär två år senare. Så händer ingenting – filmidén ...   Läs mer »

Kommentarer


Starkbröl
2019-10-14
Måste höja från trea till fyra, så sjukt rolig film. Allt är over-the-top, överspelat, och superbisarrt. Jag känner samma glädje som inför Crank. Jag känner mig underhållen. Om man vill bedöma det på samma skala som Fellini kommer man däremot antagligen bli ganska besviken.

2017-11-19
Hva hende? Hva fan va dette? Jackman gjør jo helt bort seg. Vampyrene der jo for dumme ut. Den ende som kan komme ut fra denne filmen med noen sorts verdighet er Beckingsale, og da tenker jeg ikke på hennes skuespillertalentet.
ekback
2016-08-27
Kommer inte riktigt ihåg vad som hände mer än att den var riktigt dålig.
wasteoftime
2016-03-23
Alltså, jag minns när den här var aktuell på bio, och att jag var sugen på att se den - vilken jädra tur att jag inte löste biobiljett för den här smörjan! Det här är ju så dålig, på alla nivåer så att det är svårt att veta vart man ska börja... Så jag tror att jag lämnar det där. Jag vet ärligt talat inte om jag skall skratta eller gråta. 5,5 på SH-skalan. Usch.
cannibalrice
2016-03-05
Gigglesnort!
Grillo
2015-10-31
Hade hört mycket illa om den här filmen och visst har den problem... Småkonstig klippning här och där och cgi som verkligen inte åldrats med värdighet och jag undrar hur bra den var ens 2004. Dock hyfsat underhållande och småkul med alla monsterreferenser och ett intelligent Frankensteins monster. Tyckte också det var lite småkul med bondfilmsbriefingen i inledningen med den klara referensen till Q branch. Men allt som allt var det här inte så bra och det är inte så konstigt att det inte blev nån franchise som det känns som att de satsade på. Godkänd tvåa.
Tatty
2015-06-14
Spännande film med Hugh Jackman. Gillar hans roll i filmen.
Dicken96
2015-04-20
Kan inte låta bli att underhållas!
Krille80
2014-10-26
Såg om denna film i HD och helt plötsligt såg man hur vacker denna film faktiskt är sett till miljöer och specialeffekter. Sedan skadar det ju inte att Kate Beckingsale ser ännu bättre ut i HD. Jag vet inte om jag var på ett perfekt humör för en film som denna men jag höjde betyget rejält från första titten.
Elizadushkufan
2014-09-05
En av de sämsta filmerna jag någonsin sett...och den sämsta filmen Hugh Jackman varit med i. Slöseri med tid att titta på den, i mina ögon...
Visa äldre kommentarer »