Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

Vampyrens begär


Andra filmen i Hammers Carmilla-trilogi. Första filmen är "Vampire Lovers" och tredje är "Twins of Evil".


Originaltitel Lust for a Vampire
Alternativ titel Love for a Vampire
Regissör Jimmy Sangster
Manus Tudor Gates
Genre Skräck, 70-tal
Skådespelare Ralph Bates, Barbara Jefford, Suzanna Leigh, Pippa Steel, David Healy, Christopher Neame, Yutte Stensgaard, Mike Raven, Judy Matheson, Luan Peters
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 67
Filmnummer 16927

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Punkliv
2015-06-07
Börjar starkt och stämningsfullt men utvecklas snabbt till en ointressant Våra bästa år-liknande historia - med vampyrer. Några bra scener dock (den brinnande pålen i hjärtat!), och tuttar är alltid trevligt.
Ondskapt
2012-10-01
Givetvis är det läckert som tusan och det finns såklart en uppsjö av vackra damer här. Bitvis riktigt bra, bitvis lite halvtom, men i det stora hela en gediget schysst Hammer-våffla.
Kurganen
2010-10-28
Jag älskar ju Hammer Horror och är extremt förtjust i deras 1800-talsskildringar av det ockulta, vampyrer och demoner. Lust for a vampire är en mycket habil skapelse som jag njöt av att se. Det är inte någon av deras absolut bästa filmer men ändock sevärd. Jag retar mig på några av namnen i filmen eftersom de känns sjukt krystade. Vidare roar det mig inte att det finns några mjukporrscener med som är under Hammers värdighet.
Grillo
2010-10-13
Många delar är sjukt fåniga och överdramatiska men historien var ändå mer intressant och mindre seg än den första. Trist att varken Cushing eller Lee är med dock...
schramm
2009-07-14
Inte lika bra som Vampire Lovers, men inte helt fel för det. Snygga miljöer, mycket tuttar och bra stämning gör att man med lätthet sväljer den här rullen också, även om det ibland känns som en transportsträcka till Twins of Evil.
idd
2006-10-05
hammers andra film i carmilla-triologin är inte i närheten så bra som den första.. trots det är stämningen på topp, scenerna är pampiga å det enda som egentligen stör e att jag inte får klart för mig vilka de andra vampyr-karaktärerna (brunetten å mannen med det stora christopher lee-komplexet) ska föreställa.. mkt bra hammer, som alltid!
prs
2006-05-27
Ahhh... Betyg 666 blev ingen besvikelse. Snyggt grepp på vampyrkärlek och den har precis allt man önskar av en sån här film. Bäst i trilogin och bland de bästa från Hammer.
kanzi
2005-01-31
Mircalla - Carmilla: tidernas sämsta anagram.