Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Vampire's Kiss


Peter går ut en kväll och träffar Rachel. De går hem tillsammans och under en kärleksakt biter hon honom. Nu förändras Peters liv. Han blir aggressiv, får hallucinationer och tror att han har blivit en vampyr.


Originaltitel Vampire's Kiss
Regissör Robert Bierman
Manus Joseph Minion
Genre Komedi, Skräck, Fantasy, 80-tal
Skådespelare Nicolas Cage, Maria Conchita Alonso, Jennifer Beals, Elizabeth Ashley, Kasi Lemmons, Robert Lujan, Jessica Lundy, Johnny Walker, Boris Leskin, Michael Knowles, John Michael Higgins, Jodie Markell, Marc Coppola, David Hyde Pierce, Amy Stiller
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1076
Filmnummer 3711

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2024-03-23
Helt makalöst Cagigt överspel av Cage, eventuellt det värsta jag sett av honom, eller någon. Filmen är absurt skräp utan minsta poäng, inte heller är det en allegori för AIDS eller något annat högstämt utan den handlar egentligen om manusförfattarens dåliga relation med sin flickvän. Håller med PeterTheW om att den här filmen egentligen borde varit karriärsdödande för Cage.
Barneyk
2019-04-16
Alltså, den är ju riktigt kass men Nicolas Cage fabulösa överspel bjuder på en hel del goda skratt så det blir en tvåa.
PeterTheW
2018-08-08
Alltså. Det är ju nästan "The room"-klass på det här. Att Cage ens fick chans att bli ett stort namn i Hollywood efter det här är otroligt. Så sjukt mycket otroligt härliga skratt efter hans insatser. Trodde att Simon Helbergs imitation var överdriven, men det var tvärtom...
Roarer
2018-05-10
Nicolas Cage. NICOLAS. CAGE.
MaxMackan
2016-11-16
Missförstådd film som är briljant i långa stunder i hur den arbetar med med flera teman samtidigt, så som psykos, aids och droger och använder vampyrkult som en allegori. Rolig, smart och intressant.
Råtta
2016-08-18
Den är inte bra nog att vara en trea, den är dock så dålig att man sitter och gapar/skrattar hela filmen igenom.. vilket är värt en trea.
Krille80
2015-01-25
Detta var en film jag upptäckte och såg då jag som ung kille var inne i en period av beundran för skådespelerskan Jennifer Beals. Om mitt fokus innan filmen låg på Jennifer Beals så fastnade det snabbt på Nic Cage som i denna film levererar sitt mest galna och överspelande skådespelande. Bara Nic Cage gör detta till en minnesvärd och på något sätt underhållande film. Gillar man denna sidan av Nicolas Cage så har man en stund av nöje framför sig.
skuum
2014-02-12
26 år senare men, Värt väntan haha.. Cage var grymt skön i den här!
Korben_Dallas
2013-12-09
Man får en good time om man gillar en excentrisk Cage (i do). Mycket underhållande och rolig, skrattade så de hördes till och med. De hastiga slutet är minuset, men räcker ändå till en riktigt stark 3:a.
YouAreNrIchi
2013-08-19
"OOOH GAAAWWWWD NOT THE SUN! CHRIST! THIS IS THE EEEEEEND! THEE EEEEEEEND!"
Visa äldre kommentarer »