Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

Ett päron till farsa: Nästa generation


En nu vuxen Rusty Griswold följer sin fars fotspår och överraskar sin fru, Debbie, och deras två söner, Jakob och Kevin, med en semesterresa tvärs igenom USA, för ett återbesök till nöjesparken Walley World.


Originaltitel Vacation
Regissör John Francis Daley, Jonathan M Goldstein
Manus John Francis Daley, Jonathan M Goldstein
Genre Komedi, Äventyr, Roadmovie, 2010-tal
Skådespelare Ed Helms, Christina Applegate, Skyler Gisondo, Steele Stebbins, Catherine Missal, Chris Hemsworth, Leslie Mann, Chevy Chase, Beverly D'Angelo, Ron Livingston, Charlie Day, Norman Reedus, Elizabeth Gillies, Keegan-Michael Key, Regina Hall, David Clennon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 766
Filmnummer 115607

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Sheepy
2023-07-20
En hyfsat lyckad modernisering av Vacation-filmerna. Humorn är betydligt råare men hjärtat finns fortfarande där och alla vinkningar till tidigare filmer i serien är charmig. Ed Helms är mycket bra i huvudrollen som den optimistiska, något vilsna och ständigt positiva fadern.
Rai
2022-01-16
Såg lite på den här filmen när det gick idag. 10 min räckte för min del...
BjörnBandhund
2021-11-29
Nä att återuppliva en sådan här filmserie i denna tappning var nog ingen bra idé. Men jag skrattade till lite då och då i alla fall. 2+/5.
Visse93
2020-12-23
Den är inte alls lika bra som original filmerna från 80-talet.
Djason
2020-12-14
Måste erkänna att jag tyckte den var kul, visst vissa skämt funkar inte alls men vissa scener är rena guldkorn.
Tatty
2020-08-09
Så bra! Fick mig att skratta en massa och fastnade för en låt i filmen. Gillar filmen och de som är med infolmen! Riktig skön komedi!
dudson
2019-10-09
Skapligt skön rebote av dom gamla klassiska 80-tals rullarna med Chase. Visst såklart är detta mera light och modernt. Men även riktigt vasst som underhållande komedi") Vissa scener är skapligt nasty hehee) 3+
kanemura
2018-06-25
I förhållande till hur urusel jag trodde den skulle vara så kanske jag aldrig blivit mer positivt överraskad av en film någonsin. Jag tycker originalet är katastrof och när jag såg att den skulle göras om på nytt och dessutom med Ed Helms i huvudrollen så tänkte jag att det skulle kunna bli "We're The Millers"-nivåer av avskyvärdhet. Men jag måste medge att jag faktiskt skrattade ett flertal gånger. Ganska hård humor!
Jamesa
2017-12-29
Oj, vilken dynga. Har inget som de gamla filmerna har. Och inget för barn att titta på.
Marrudin
2017-05-25
Valde en film helt på måfå och det råkade bli Vacation, visste ingenting om filmen men antog det skulle vara ännu en halvseg komedi med humor på låg nivå. Tyckte den var helt klart superkul, roligaste komedin jag sett på länge! Verkar inte vara så många som håller med mig med tanke på kommentarerna här, kanske bara var jag som kände mig ovanligt taggad på en komedi den dagen.
Visa äldre kommentarer »