Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

USS Indianapolis: Men of Courage


Den sanna historien om besättningen på USS Indianapolis (CA-35), som blev strandsatta i det filippinska havet under fem dagar efter att ha levererat kärnvapen.


Originaltitel USS Indianapolis: Men of Courage
Alternativ titel USS Indianapolis: Disaster at Philippine Sea
Regissör Mario Van Peebles
Manus Cam Cannon, Richard Rionda Del Castro
Genre Action, Krig, 2010-tal
Skådespelare Nicolas Cage, Tom Sizemore, Thomas Jane, Matt Lanter, James Remar, Brian Presley, Yutaka Takeuchi, Johnny Wactor, Adam Scott Miller, Cody Walker, Callard Harris, Mandela Van Peebles, Joey Capone, Emily Tennant, Shamar Sanders, Weronika Rosati, Max Ryan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 104
Filmnummer 118128

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2018-02-10
Militärdrama blandat med hajfilm. Inte direkt bra, men håller ändå intresset uppe hyfsat när det är verklighetsbaserat.
Sir_Lord
2018-01-31
Historien är intressant. Men skådespeleriet och effekterna är under all kritik. En lågbudgetfilm kan man kanske tillåta lite sämre effekter men när grafik från 10 år gamla dataspel ser bättre ut så är det inte bra gjort.
dudson
2018-01-05
Den började ju starkt. Men sen märktes det att skådespelarna var under all kritik. Jo förutom Cage såklart. Usla effekter & töllpig genomfört. Sen ett irritations moment dom där 2 svarta snubbarna som jävlas med befälhavarna. Big Time historieförfalskning. Var snarare tvärtom. Njee detta kunde gjorts så mycket bättre..
AsianDawn
2017-10-28
En i grunden bra historia, som hade förtjänat en film med lite spänning och någon form av kvalité på specialeffekterna.
Gyllenbock
2017-10-03
Typ ok även om vissa ev specialeffekterna var lite sisådär. Storyn är helt klart fascinerande. Byggde USS Indianpolis av plast på det glada 80-talet, bara en sådan sak.
Afflicter
2017-09-30
Billigt och slarvigt gjord. Enda behållningen är slutet, som fungerar bättre eftersom man inte längre kan göra bort sig med dåliga effekter och okunskap om amerikanska flottan.
Murvel48
2017-09-27
En hel del Hollywood-klyschor, givetvis, men det är i första hand en spännande och stundtals gripande film. Så varför gnälla på lite CGI...
HerrNenne
2017-09-23
Var tveksam för tycler det känns som en svår story att filma, och kändes som det också. Det är svårt att hitta spänningen. Lite lärorik men känns som om den gamla tvfilmen var bättre på det planet.
Starkbröl
2017-09-19
RIKTIGT dåliga effekter och CGI (vissa i 90-tals-dataspels-klass) och vad som känns som en timmes hajattacker är inget som lyfter den här filmen, vars tragiska story verkligen är värd något mer. Cage har inte så mycket att göra men gör väl inte bort sig.
TURGUT
2017-09-18
En del dåliga animationer som förstör helhetsintrycket och riktigt dåligt skådespeleri av Tom Sizemore (framförallt i livräddningsflotten när han ligger skadad inför döden). I övrigt ändå en ok film.
Visa äldre kommentarer »