Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

U.S. Marshals


Uppföljare till Jagad. Ännu en gång lyckas en fånge fly ifrån en transport och återigen får Sam Gerard bege sig ut och leta med ljus och lykta. Den här gången är det en specialtränad agent som är jagad och han påstås ha mördat två män i ett parkeringshus.


Originaltitel U.S. Marshals
Regissör Stuart Baird
Manus Roy Huggins, John Pogue
Genre Drama, Action, Thriller, 90-tal
Skådespelare Tommy Lee Jones, Wesley Snipes, Robert Downey Jr, Joe Pantoliano, Tom Wood, Daniel Roebuck, Irène Jacob, LaTanya Richardson, Kate Nelligan, Patrick Malahide, Rick Snyder, Michael Paul Chan, Johnny Lee Davenport, Donald Li
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6724
Filmnummer 3067

Recensioner

Skapad 2019-12-12 av Rollywood
Nu har det åter blivit dags för U.S. Marshal Samuel Gerard (Tommy Lee Jones) att jaga en förrymd fånge. Men denna gång är det Wesley Snipes istället för Harrison Ford som är på rymmen. Man h...   Läs mer »

Kommentarer


Starkbröl
2022-01-03
Nä, inget vidare, och mycket långt ifrån Jagads nerv, sympatiske flyende, och actionbriljans. Även om en flygsekvens är mycket fint utförd.
Bumbi78
2019-04-24
Omtitt efter många år och U.S. Marshals håller fortfarande måttet som en bra actionthriller. Såklart inte lika bra som föregångaren Jagad då Snipes knappast är Harrison Ford.
Rai
2018-03-08
Inte så tokig alls!!!
Stygga-Vargen
2016-11-21
Jag tröttnade på Tommy Lee Jones gamla "trött och uttråkad polis"-roll som han gör i merparten av sina filmer för länge sen. Kan för mitt liv inte begripa varför han alltid får spela trött och uttråkad polis i alla filmer för han är ju inte ens särskilt bra på det! Och har man sett en av hans polis-filmer så har man sett alla, känns det som!
Krille80
2014-11-23
Uppföjare till den fantastiska filmen Jagad som gav Tommy Lee Jones en Oscar. En vanlig actionfilm. Innehåller sedvanligt skjutande och biljakter. Denna film skiljer sig dock lite ifrån mängden dels genom Tommy Lee Jones och Wesley Snipes som är duktiga skådespelare och dels genom en alldeles förträffligt iscensatt flygkrasch i början av filmen.
uncle_funk
2014-06-05
Fruktansvärt medioker rulle som inte har någon som helst struktur...
emilstjernholm
2013-12-08
Något svagare än föregångaren, framförallt är den inte lika intensiv. Jag har dessutom lite svårt att förstå Tommy Lee Jones storhet.
92axha10
2013-10-04
Lite blekare och rörigare än sin föregångare. Tommy Lee Jones briljerar än en gång som Gerard. Men kan väl säga att Wesley Snipes är ingen Harrison Ford. Helt klart sevärd och kan ses utan att ha sett Jagad. Men Jagad är bättre.
Blusebluppen
2013-03-22
Bra gammal rulle
Almgren
2012-11-05
Väldigt lik föregångaren, och inte riktigt lika bra. Det är något visst med att återse hela gänget igen (minus Ford) såhär närapå 10 år efter att man såg Jagad första gången - nästan som att återse gamla goda vänner, och en typ av film som det känns som att man knappt lyckas göra längre. Historien hade visserligen behövt putsas lite mer för att hålla hela vägen, men här finns ett tempo och en sammansvetsad ensemble som är en ren fröjd att uppleva, särskilt då själva marshals-teamet med Gerard (Tommy Lee Jones) i spetsen. Mycket sevärd om än inte en klassiker av samma kaliber som Jagad.
Visa äldre kommentarer »