Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

Uppgörelsen


Rudy och Jacob är tvillingar, men som dag och natt. Rudy är en atletisk ung man med goda framtidsutsikter, karisma och intelligens, medan brodern är en introvert och grubblande slarver. När de tillsammans med vännerna Malee och Leonard hamnar i trubbel med stadens lokala busar, slutar det hela med att Rudy brinner inne i gängets träkoja.


Originaltitel Twelve and Holding
Alternativ titel 12 and Holding, Uppgörelsen - 12 and Holding
Regissör Michael Cuesta
Manus Anthony Cipriano
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Conor Donovan, Jesse Camacho, Zoe Weizenbaum, Jeremy Renner, Annabella Sciorra, Jayne Atkinson, Linus Roache, Marcia DeBonis, Tom McGowan, Michael C Fuchs, Martin Campetta, Joseph Foster, Max Miner, Adam LeFevre, Bruce Altman, Mark Linn-Baker
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 514
Filmnummer 44490

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Stygga-Vargen
2022-08-01
Väldigt bra film.
Rai
2022-04-06
Den här filmen vill jag minnas som rätt seg...
Gordyal
2014-09-27
Jag är inte riktigt säker på vad de egentligen vill säga och vad de vill att detta ska vara för sorts film. Trots trivsamt tempo, bra stämning och några bra scener, så blev det mest pannkaka av alltihop. (6+/15)
F-M-J
2013-12-30
Filmen är alldeles för spretig för att kunna titulera sig märkvärdig i sin genre. Tror många uppfattar den som sådan eftersom det inte kommer speciellt många verk i dess kategori nu för tiden. Men att jämföra den kvalitativt med "Stand By Me" är en grov överdrift i min mening. Helt värdelös var den inte dock, men i mitt tycke, inte sevärd heller.
mazquara
2013-01-06
"I play the flute" hahaha, där höll jag på att sätta i halsen... se den!!
Taandborste
2012-11-18
Fin film med intressanta karaktärer.
Freeko
2011-09-29
Den bästa filmen jag sett på länge! Den förskönar inte eller försöker förenkla, den visar hur komplicerat det är att leva och interagera med andra människor. Det är sällan man ser filmer där ALLA skådespelarna är så trovärdiga som i denna. Musiken är också jättebra och stämningen sorgligt vacker...!
MinotaurKing
2010-08-27
nää. dåligt försök att klona annan film.
godsk88
2010-02-13
riktigt bra film i samma genre som "stand by me" och "the dangerous lifes of Altar boys". jag tycker filmen berör som den ska och, tvärtemot vad många påstår tycker jag skådespelet är bra.
dimension7
2009-11-24
Jag minns inte exakt vad jag tyckte eftersom det var ett par år sen, men åtminstone att helhetintrycket var negativt. Således, en tvåa.
Visa äldre kommentarer »