2.6
2.6
Unsane

En ung kvinna blir mot sin vilja inlagd på ett mentalsjukhus där hon konfronteras med sin värsta rädsla, men frågan är om det är verklighet eller illusion.
Originaltitel | Unsane |
Regissör | Steven Soderbergh |
Manus | Jonathan Bernstein, James Greer |
Genre | Thriller, Skräck, 2010-tal |
Skådespelare | Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, Juno Temple, Aimee Mullins, Amy Irving, Erin Wilhelmi, Colin Woodell, Raúl Castillo, Matt Damon, Gibson Frazier, Michael Mihm, Sarah Stiles, Lynda Mauze, Zach Cherry, Natalie Gold, Will Brill, Robert Kelly |
Seg och tråkig dynga. Att skiten dessutom är filmad med en iPhone gör ju inte saken bättre.
Under all kritig.
Spännande och det medvetet fula Iphone fotot bidrar till att skapa en klaustrofobisk och obehaglig känsla. Foy är superb och jag var engagerad hela vägen igenom.
Intressant stil med kameran. Hela filmen är filmad endast med en Iphone vilket ger filmen ett unikt och innovativt sätt att sätta personen som ser filmen i relation till karaktärerna. Även intressanta vinklar som ger varje scen något nytt att se. Stark handling som gör att det är spännande ända tills slutet.
Billig kamerakvalitet, resten är helt okej tycker jag. Svag 3:a.
Det här presenterades som en skräckthriller på c-more. I själva verket var det en dålig tv-film.
Rörig, många oklara detaljer. Väldigt B över hela produktionen. Kändes billig på alla plan.
tokusel
Mycket obehagliga rapist glasses och sjysst dramaturgi
Tråk.