Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Universal Soldier: Regeneration


Världen står inför en mardrömssituation där terrorister hotar spränga kärnvapen. Den gamle universalkrigaren Luc Deveraux måste återuppväckas igen...


Originaltitel Universal Soldier: Regeneration
Alternativ titel Universal Soldiers: The Next GenerationUniversal Soldier 3Universal Soldier 3: Next Generation
Regissör John Hyams
Manus Victor Ostrovskij
Genre Action, 2000-tal, 2010-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Garry Cooper, Aki Avni, Emily Joyce, Kerry Shale, Andrej Arlovskij, Zahary Baharov, Shelly Varod, John Laskowski, Jon Foo, Mike Pyle, Violeta Markovska, Corey Johnson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 613
Filmnummer 73497

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Engravadlax
2018-11-20
x3 med rebelscum. Screenplay är inte så pjåkigt heller.
Tsurugi
2018-07-18
Van Damme är ju alltid usel men här verkar det dessutom som att han gick i sömnen under hela inspelningen. Alldeles för lite av Dolph. Lite kul att se Arlovski i en filmroll. Är acceptabel som film att slökolla på.
Rai
2018-03-20
Gäsp....
Raimo_1985
2016-06-02
Jag håller med föregående talare helt och hållet, rebelscum.
rebelscum
2014-06-27
Även om filmen är tämligen meningslös och tråkig så måste jag erkänna att jag gillade den industriella atmosfären och det syntiga, melankoliska soundtracket.
eandersson
2014-04-24
Jag trodde aldrig jag skulle säga det, men Van Damme förtjänar något bättre än den här usla rullen. Jag vet inte vad det är men det är något i hans ton, hans röst. Ungefär som om den har varit med om mycket, och för de som sett JCVD och/eller vet saker om hans privatliv vet att han genomgått en del. Tyvärr är hans roll i den här filmen inte att agera, precis som hans tidigare filmer, och hans repliker är rent ut sagt pinsamma. Nu har jag inte sett några av Van Dammes senaste rullar, trots att jag sett 32 st sammanlagt, men i fram för allt JCVD från 08 visar han en helt annan sida av sig som skådespelare. På grund av hur han presterat tidigare och presterar i den här rullen så förtjänar han ett högre betyg och inte få sitt totala snittbetyg (2.41) sänkt på grund av Peter Hyams dåliga förnuft eller känsla för smak. Dvs han höjer filmen med en pinne, annars är det en bottenfilm ingen direkt bör se.
AlaRegularis
2013-10-10
Ett STORT steg upp från The Return. Det är mörkt, skitigt och brutalt och man har i princip helt ignorerat händelserna i The Return. Här har man nog hittat helt rätt med UniSol på 2000-talet. Sen att Dolph är tillbaka i en liten, men ack så hård, roll gör ju heller ingenting.
RichardEk
2013-07-10
Anonym uppföljare med enstaka stunder av b-actionhöjdpunkter. De genetiskt manipulerade soldaterna påminner mer om terminators och vi har actionscener som känns hämtade från x-men - filmerna men med mindre budget. Mycket springande genom väggar med andra ord. Lundgren gör en roande repris på sin roll i 'Johnny Mnemonic' utan att fylla någon större funktion berättarmässigt, så förvänta er inte en dramaturgi från den första, riktigt bra filmen.
Xeno
2013-07-04
p00p!
jingoo
2013-06-24
Helt ok action, ibland riktigt bra action, men i övrigt väldigt tråkig.
Visa äldre kommentarer »