Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Universal Soldier: Day of Reckoning


När John vaknar ur sin koma möts han av den vedervärdiga nyheten att hela hans familj slaktats vid ett inbrott i deras hus. Det enda han kan göra är att svära att han ska utkräva hämnd på mannen som sägs ligga bakom ? Luc Deveraux. Allt kompliceras när John plötsligt börjas jagas av en målmedveten UniSol och allt eftersom han börjar närma sig Deveraux och armén av genetiskt förbättrade soldater ledda av den förmodat döda Andrew Scott. Desto närmare hämnden han kommer inser han att han är en bricka i ett större spel och att inget han trott varit sant går att ta för givet.


Originaltitel Universal Soldier: Day of Reckoning
Alternativ titel Universal Soldier 4: Day of Reckoning
Regissör John Hyams
Manus John Hyams, Doug Magnuson, Jon Greenhalgh
Genre Action, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, David Jensen, Scott Adkins, Sigal Diamant, Andrej Arlovskij, Mariah Bonner, Audrey P Scott, James Rawlings, Austin Naulty, Kris Van Damme, Roy Jones Jr
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 271
Filmnummer 98852

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Murvel48
2022-01-08
En film med löjligt brutalt våld och en flummig, smått obegriplig handling. Det är sällan man ser den kombinationen. Stark etta.
WillyV
2017-02-13
Den var ju förstås skit. Men med så här mycket ultravåld och naket så blir det ändå knappt godkänt.

2015-06-14
Hyfsad, men konstig och förvirrande.
EvilNed
2015-05-10
Svag trea. Intressant vändning i serien. Jag gillar att de försöker göra något mer än bara dum action. Jag saknade dock det exceptionellt underhållande som fanns Regeneration. Denna filmen, trots sina försök att vara lite mindfuck, är alldeles för långsam. När det hettar till blir det bra, förutom biljakten som kändes alldeles för lång.
Raimo_1985
2014-12-28
Svaaaag tvåa. Filmen vill prova att vara lite 2000-talsmindfucker. Den snor även från Apocalypse Now. Vissa delar av fílmen gillar jag, t e x den lite obehagliga atmosfären. Många delar av filmen gillar jag inte, t e x de usla fightingscenerna. Omslagsgubbarna Van Damme och Lundgren är med i få och ganska korta scener och är nog med mest för att sälja in filmen. (Det var för deras medverkan jag även såg denna Universal Soldier) Flera scener där de medverkar är irriterande med spastiskt epilepsi-ljus och jobbigt ljud. Detta är dock filmen om man vill se en av de fulaste och svinigaste Van Damme-insatserna. Rakad och sminkad och ser ut som en elak conehead! Det är i alla fall underhållande. Filmen ger en smutsig känsla efteråt. Sämst är slafset och den omotiverade brutaliteten.
rebelscum
2014-07-21
Van Damme möter Apocalypse Now möter Gaspar Noé? Då Regeneration åtminstone hade en ganska skön, industriell atmosfär så är denna tyvärr så olidligt tråkig och ointressant att den inte förtjänar mer än en (stark) 1:a.
haajen
2014-01-24
David Lynch goes B-action! Ambitiös och skruvad film med en handling som jag inte riktigt blir klok på men vägen till filmens slut är oavbrutet intressant och spännande. Snyggt regisserat (om än lite väl tydlig i sina influenser) med en del snygg action. Tål nog att ses om, stabil trea.
bad_droidboy
2013-11-28
Här är en filmserie som gått utför iaf! Gillade ettan men har gett alla andra just en ETTA och så blir det här med. Slafsig och ologisk och har heller egentligen inget att göra med Universal Soldier.
AlaRegularis
2013-10-11
Satan vilken resa! Vad fan hände egentligen? En oerhört rå och brutal film som är ännu mörkare än Regeneration. Den är som en snedtrippad blandning av Universal Soldier och Apocalypse Now kryddat med stenhård action, martial arts och litervis med blod. JCVD gör en väldigt obehaglig rolltolkning här. Synd bara att han och Dolph har rätt så små roller, de förtjänar verkligen mer utrymme i den här filmen då de båda gör väldigt bra ifrån sig.
annihilat0r
2013-08-30
"Universal Soldier: Day of Reckoning" är en uppföljare av en guds nåde. Vilken gud kan jag inte svara på, men det är ingen verklig inte. En totalt verklighetsförvrängd berättelse med hypnotiserade karaktärer och galna skeenden. Van Damme och Lundgren blixtrar inte till nämnvärt, och då når helheten inte heller upp till betyget godkänt.
Visa äldre kommentarer »