Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Uninvited


En katt rymmer från ett laboratorium och tas om hand av en ung tjej som tar med den på en kryssningsresa tillsammans med sina vänner på en rik korrumperad affärsmans privatyacht. Vad ingen vet är att katten är en muterad mördarkatt.


Originaltitel Uninvited
Regissör Greydon Clark
Manus Greydon Clark
Genre 80-tal, Skräck
Skådespelare Toni Hudson, Eric Larson, Alex Cord, George Kennedy, Clu Gulager, Clare Carey, Rob Estes, Shari Shattuck, Michael Holden, Austin Stoker, Beau Dremann
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 30
Filmnummer 29491

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2020-05-25
Mördarkatten anfaller. Det här var riktigt risigt.
NekkruEvul
2017-10-26
Boats n hoes, boats n hoes!
henrikj
2015-10-21
Magisk! George Kennedy lär ha bytt agent efter filmen.
Bumbi78
2015-01-19
Ett gott skratt förlänger livet säger de, men inte skrattade då stackars George Kennedy som antagligen undrade vad i helsike han ställt upp på. Besvikelsen i hans ansiktsuttryck är en av de stora höjdpunkterna i den här hopplöst korkade kattskräckisen. Monstret ja, eller den handdocka av gammal moppefäll de använt sig av, är om möjligt de dummaste jag sett i genren - iaf i allt som spelats in efter 50-talet. Huvudskurken spelas av Alex Cord, en snubbe vi b-filmsälskare känner till. Här verkar han haft tillgång till obegränsad mängd alkohol (kanske gaget) då han mest flummar runt och ibland är helt obegriplig - mycket komiskt indeed. Annars är det sedvanligt 80-tal där pastellspöket härjat fritt med rosa och turkos i fokus. Den här idiotfilmen är klart underhållande även om tempot klart kunde speedats upp en aning.
luxlisbon
2011-09-02
Fungerar bra som tidsfördriv även om det kanske inte är något man ser om. Det mest minnesvärda från filmen är utan tvekan närbilderna på den onda kissens ansikte.
Ondskapt
2011-09-02
Sjukt korkad kattskräckis med världens fulaste kattmonster. Kassa skådisar och lite billig feeling över det hela, men en bra introlåt, fula 80-talskläder och en elak mutantkatt gör det ändå halv-sevärt på något vrickat sätt.

2010-12-02
Går ju inte ta denna seriöst och hade hoppas att skaparna var lite mer allvarliga. Då hade detta varit ett riktigt charmtillskott. Katt-dockan är så jäkla ful att jag skiter på mig. Lyckat!
benoit
2009-09-19
En gäng kriminella uppblandat med några ungdomar befinner sig på en båt, där även en mördarkatt springer runt och dödar samt förgiftar mat och dricksvatten, helt genialiskt!!!
MrDurden
2005-03-28
hahahahaha bästa ljudeffekterna genom tiderna!