2.3

Ungkarl i paradiset

Adam Niles flyttar in till Paradise, ett bostadsområde med nygifta par, för att göra research för sin bok om amerikanska hemmafruar. Männen i Paradise är dock allt annat än glada över att ha ungkarlen bland fruarna.

Originaltitel Bachelor in paradise
Regissör Jack Arnold
Manus Valentine Davies, Hal Kanter
Genre Komedi, Romantik, 60-tal
Skådespelare Bob Hope, Lana Turner, Janis Paige, Don Porter, Paula Prentiss, Jim Hutton, Virginia Grey, Reta Shaw, John McGiver, Agnes Moorehead

LuxLisbon2
2012-05-18
Om huvudrollen hade getts till nån het istället för Bob Hope hade betyget kunnat bli högre. Som det är nu måste man hela tiden påminna sig själv om premissen att han ska vara attraktiv varje gång man tänker "Va?!". Trodde också det skulle va mer fokus på kåta kvinnor och mindre fokus på hur man ska tillfredställa sin tråkige man. Tröttsamt också att ungkarlen faller för den enda kvinnan som spelar svår. Hade alla män varit så fula som i filmen hade jag utan tvekan blivit lesbisk. Kort sagt: filmen sög men är sevärd tack vare de fräna kläderna och heminredningen.
SoulSurvivor
2009-07-14
En ganska tunn historia, men med tillräckligt många Hope:ska oneliners för att jag ska sitta och skratta högt för mig själv genom större delen av filmen. "We could have used her at Pearl Harbor!"
TobiasRydén
2008-10-19
För lång komedi som vinner på Bob Hopes träffsäkra one-liners och barnscenerna. Roligast är nog när Dougie har huvudet i en fågelbur. Svag trea.
HerrArne
2007-06-03
Småmysig komedi med lätt handlag.