Unge kommissarie Morse - Lazaretto

Morse får i uppdrag att beskydda fången och informatören Terry Bakewell som genomgår behandling på Cowley General Hospital. Tre patienter har dött de senaste fem veckorna vilket anses bero på den till åldern komna kirurgen Sir Merlyn Chubb. Men Morse hittar spår som leder annanstans.

Originaltitel Unge kommissarie Morse - Lazaretto
Regissör Börkur Sigthórsson
Manus Russell Lewis
Genre Kriminalare, 2010-tal, Drama, Mysterium
Skådespelare Shaun Evans, Roger Allam, James Bradshaw, Dakota Blue Richards, Sean Rigby, Caroline O'Neill, Shvorne Marks, Sara Vickers, Glen Davies, Sarah Winter, Robert Wilfort, Morgan Jones, Celine Buckens, Ciara Charteris, Phoebe Nicholls

mammene
2019-11-09
Här tror jag att jag sänker betyget, tyckte historien var väl långsökt och man förstod rätt snart vem den skyldige var. Gillar Bright och hans kommentarer mer och mer.
mammene
2017-05-07
Här kände jag igen den funderande ömsinta Morse. Ett mycket bra avsnitt med en blandning av polisarbete och privatliv. Miljöerna och musiken, underbart!
ulpe01
2017-01-27
Kan inte hjälpa att gilla Unge Morse. Tidsepoken och miljöerna ger liksom en grundtrea redan från start och sen är skådisarna lysande. Men jag börjar tröttna på hela "bara polis"-grejen. Jag fattar nu! Move on.