Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Unfaithful


I denna erotiska thriller ser vi Edward och Connie Summer leva i ett till synes lyckligt äktenskap. En snabb vändning sker när Connie förälskar sig i en främmande man och trots riskerna inleder en affär med honom. Edward upptäcker att Connie ljugit för honom och är otrogen. Han konfronterar till slut sin hustru med älskaren och konsekvenserna blir förödande...


Originaltitel Unfaithful
Regissör Adrian Lyne
Manus William Broyles Jr, Alvin Sargent
Genre Drama, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Richard Gere, Diane Lane, Olivier Martinez, Erik Per Sullivan, Chad Lowe, Kate Burton, Michelle Monaghan, Myra Lucretia Taylor
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1442
Filmnummer 4974

Recensioner

Skapad 2019-11-26 av billybob
Bortsett från den mardrömslika och intensivt oförutsägbara Jacob´s Ladder (1990) handlar Adrian Lyne´s filmer till största delen om en sak: Otrohet. Ända sedan Glenn Close kokade husdjur i Far...   Läs mer »

Skapad 2019-11-17 av
Erotisk thriller av Adrian Lyne med Richard Gere och Diane Lane i huvudrollerna. En film om otrohet, svek och olycka. En film om hur våra handlingar i livet kan få förödande. Ed Summer (Richard G...   Läs mer »

Kommentarer


servadac
2021-03-14
Första halvan är bra och har en riktning, sen tappar den allt och blir sövande tråkig. Richard Gere är en oerhört dålig skådespelare som bara fick roller på grund av sitt utseende. 2002 är länge sen vid det här laget och filmen är daterad främst att berättargreppet är lite väl slentrianmässigt.
dudson
2021-02-18
Den dära Subban är otrogen mot herr. R-Gere. Att hon ens vågar"? Nåja sansad ton. Denna genren har gjorts ton-vis med gånger innan. (Kungen av dom alla- Fatal-Attraction) .Känner bara avsmak mot hennes falska/vidriga hor sätt" Stackars Gere.
Barneyk
2019-10-09
Den här typen av relationsskildringar funkar inte på mig, det känns förlegat och banalt. Inga som helst känslor involveras, men det finns ändå en viss nyfikenhet filmen igenom som gör att filmen får en svag tvåa. Det är liksom inte "dåligt".
RustyFilm
2016-12-11
Regissören Adrian Lyne använder samma ingredienser här som i sin tidigare film “Farlig förbindelse" men soppan blir den här gången mer välsmakande och vackrare. Ett otrohetsdrama som är ganska oförutsägbart och innehåller en tät stämning med en hel del spänning.
Stygga-Vargen
2016-11-13
Tycker det här är en av de bättre filmerna som gjordes under 00-talet. Richard Gere, Diane Lane och Olivier Martinez gör väldigt bra ifrån sig och filmen är faktiskt ganska spännande.
Dream
2016-09-14
Trovärdig historia där jag blir tänd av passionen och förbannad på en och samma gång! "Diane Lane är ju vrålsnygg i detta drama så kanske inte så konstigt att det hettar till." Sen är inte dem sensuella scenerna fy skam heller. Ilskan däremot uppstår av otroheten som gör att man vill slå sönder teven, så det är lätt att förstå Richard Geres reaktion, slutet är dessvärre bara för dumt, väldigt oväntat. Betyg 3
Tatty
2016-01-06
Gillar sån där stark sensuell känsla i filmen. Och samt spänningen. Annars är filmen ganska bra!
Krille80
2014-10-29
Över förväntan faktiskt. Trodde att det skulle vara ett segdraget drama om otrohet. Men den visades sig vara riktigt intressant med en liten oväntad vändning vid mitten. Ett otrohetsdrama som är ganska oförutsägbart, tät stämning med en hel del spänning. Den är sexig och Diane Lane spelar bra. Även Richard Gere lyckas bra med skådespelandet.
Galivan
2014-04-18
Bra atmosfär, foto/klippning och ljud, och musik, Lane är skitbra, Gere faktiskt bra. En svårköpt händelse ändrar filmens utveckling på ett tråkigt sätt.
dannil
2014-03-07
Kändes skum i början, men tycker den tog sig väldigt bra. Man blir kanske inte pigg och glad av att se den, men jag tyckte den kändes trovärdig och berörande. Mycket stabila skådespelare.
Visa äldre kommentarer »