2.3

Undercover Brother

När The Man försöker sabotera en svart presidentkandidats valkampanj tvingas superagenten Undercover Brother och den hemliga organisation The Brotherhood rycka ut för att förhindra den vita konspirationen.

Originaltitel Undercover Brother
Regissör Malcolm D Lee
Manus John Ridley, Michael McCullers
Genre Komedi, Action, 2000-tal
Skådespelare Eddie Griffin, Denise Richards, Chris Kattan, Aunjanue Ellis, Dave Chappelle, Chi McBride, Neil Patrick Harris, Gary Anthony Williams, Billy Dee Williams, Jack Noseworthy

2017-08-16
Har en hel del roliga skämt om svarta stereotyper och så men för fånig för att den ska funka som helhet för mig.
2014-11-07
Skön film för alla som har lite funk i sig. Väldigt rolig och rapp dialog blandat med lite action. Eller som en av tjejerna säger i filmen "You dont want no other since you had Undercover Brother". Snygga Denise höjer betyget.
Ful_fisk
2014-02-22
Haha, här finns ändå många roliga scener! Men visst hade det funkar bättre som en sketch-serie än en långfilm. Massvis med drifter kring såväl svarta som vita människor, blaxploitation och liknande. Dave Chapelle är roligast.
Hogman
2013-12-25
Vad är det jag tittar på...men som need_sleep säger, en stark etta kan den få. Trams, trams, trams
Namellak
2013-08-17
Lite ansträngd och ojämn, men den hade sina poänger.
-_Louise_-
2012-12-12
såg för 10 år sen, ingenting som fastnat direkt. en tvåa får duga for now.
g00de
2012-06-10
Grymt rolig och samtidigt grymt dålig.
need_sleep
2011-10-10
Oj, ta mig härifrån... den här suger så jag tvingas sätta en 1:a, men den får iallafall 1+ :-)
Dagerman
2011-08-20
En skön bagatell med grymt soundtrack och filmmusik av Stanley Clarke!
MrKey
2011-08-19
Alltså vilken trött skräp film. Man undrar ju varför den ens existerar.