2.4
2.4
Underbar och älskad av alla
Isabellas riktiga liv, det hon är ämnad att leva, verkar aldrig börja. Hon är drygt 30 år och har inte nått fram. Vänner och bekanta skaffar partners, de får barn och gör karriärskliv. Bella står på samma nivå som när hon var 20. Att frilansa som skådis går dåligt, hon är singel och bor i sin lilla lägenhet. Livet står still. En dag bestämmer hon sig för att inte vänta längre. Hon ljuger lite i sitt CV, men för att rädda att hon ljög ljuger hon lite mer tills det plötsligt har gått för långt.

Originaltitel | Underbar och älskad av alla |
Alternativ titel | Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också bra), Wonderful and Loved by All |
Regissör | Hannes Holm |
Manus | Martina Haag, Måns Herngren |
Genre | Drama, Komedi, 2000-tal |
Skådespelare | Martina Haag, Nikolaj Coster-Waldau, Katrin Sundberg, Per Sandberg, Ellen Jelinek, Chatarina Larsson, Stig Engström, Ingrid Luterkort, Jan Mybrand, Reine Brynolfsson, Jonas Malmsjö, Richard Ulfsäter |
Suck!!!!
Med snudd på en etta. Riktigt usel, inte ens svenska talanger som Micke Persbrandt och Reine Brynolfsson kan rädda denna kalkon till film.
En i de allra flesta avseenden en väldigt typisk (svensk) romkom, med några enstaka små toppar och ungefär lika många och små dalar. Ibland krävs det mer än så, även om det är helt ok trivsamt.
Filmen var en besvikelse även om inte den var dålig men en film som jag inte kan se klar kan inte få godkänt.
inte alls särskilt bra, men tillräckligt underhållande för att ta sig igenom. Svag 2:a
Småfniss ibland, men för det mesta meningslös
Inte alls så mysig och bra som jag förväntade mig. Det saknas djup och sympati för karaktärerna, som bara är tunna och platta. Däremot är Martina Haag superbra som skådis.
Svag trea. Lite smått underhållande film.
Det som störde mig mest var den onödiga lögnen. Martinas äventyr var intressant nog att följas utan en så fånig spänningsapparat. Speciellt eftersom filmen ju ändå mynnade ut i en form av "tillbaka till ruta ett", utan att lögnen användes i en plot-sväng.
Det faktum att det inte var lika pinsamt som jag trodde och den sanslöst snygga killen gör att den trots tunn story får en 3:a