Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Under the Skin


En mystisk kvinna i Skottland spenderar sina kvällar med att förföra ensamma män. Händelser leder henne in i en process av självupptäckt.


Originaltitel Under the Skin
Regissör Jonathan Glazer
Manus Jonathan Glazer, Walter Campbell
Genre Drama, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Scarlett Johansson, Michael Moreland, Jeremy McWilliams, Dave Acton, Kevin McAlinden, Andrew Gorman, Adam Pearson (II), Paul Brannigan, Krystof Hádek, Roy Armstrong, Alison Chand, Gerry Goodfellow, Dougie McConnell, D Meade, Lynsey Taylor Mackay
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 962
Filmnummer 100045

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av jotnan
Scarlett, varför är det bara jag som älskar dig? Du gjorde mig förälskad i Lost In Translation och återigen i Her. Du är en sån jäkla skicklig skådespelerska och aldrig fått det erkännande...   Läs mer »

Kommentarer


Mini
2021-05-20
Sämst! Om det fortfarande funnits VHS hade jag njutit av att sparka sönder denna!
jcoke88
2020-05-30
Riktigt risig. Otroligt löjlig.
Jockflake
2018-07-31
Förbryllande, förvirrande, fruktansvärt kall och oerhört obehaglig film. Man vet mer efter att ha sett den, men den lämnade mig nästan ångestfullt oförstående. Kraftfull upplevelse, lämnade mig verkligen inte oberörd. Definitivt inte en film för alla.
TURGUT
2018-03-25
Förstår inte storhetem med denna film!? Inte alls "my cup of tea", alldeles för arty-farty för min smak, fick kämpa för att ta mig igenom denna film, orkade se 50 minuter första gången, andra gången klarade jag 30 min innan jag somnade och sista delen lyckades jag hålla mig vaken med nöd och näppe. Alldeles för surrealistisk och alldeles för lite dialog och handling för att fånga mitt intresse.
AngelsDiary
2018-02-08
Värdelös. Inte ens en naken Scarlett kan rädda denna.
pufred
2018-01-18
Atmosfärisk, tvetydig, vag, pretentiös, en kombination av realism och surrealism. okonventionell, utmanande, krypande, intuitiv, fantastisk musik, distanserad. sci-fi/horror som bygger väldigt löst på en bok. Trots att manuset tagit 9 år att utveckla, så känns det som om de inte hade en aning om vad de skulle göra när de väl börjat filma. Det fanns en idé men inget narrativ el dramaturgi, så intressant men seg.
NekkruEvul
2017-12-26
Haha! Haaaa.......... Eller bara nej
Zebulonm
2017-07-13
Otroligt seg och tråkig.....
Zero75
2017-06-29
Tycker att slutet av filmen sätter klorna fint i dess början. Det vänder ut och in på det hela, så att säga. Hehe.
LenWidleheyt
2016-10-22
Vacker ibland, speciellt slutet kanske, men fundamentalt pretentiös. En långfilmslång hypnos som lämnar obehag och tomhet efter sig, och inget mer.
Visa äldre kommentarer »