billiga elavtal

billiga elavtal
2.2

Unaccompanied Minors

Några resenärer har blivit insnöade på en flygplats under julen. Bland resenärerna finns några minderåriga barn utan föräldrar som bestämmer sig för att göra det bästa av situationen.

Originaltitel Unaccompanied Minors
Alternativ titel Grounded, Grounded: Unaccompanied Minors
Regissör Paul Feig
Manus Jacob Meszaros, Mya Stark
Genre Komedi, Familjefilm, 2000-tal
Skådespelare Jessica Walter, Paget Brewster, Quinn Shephard, David Koechner, Brett Kelly (I), Rob Corddry, Rob Riggle, Dyllan Christopher, Gina Mantegna, Tyler James Williams, Dominique Saldana, Michelle Sandler, B J Novak, Kristen Wiig

Lotso
2017-12-20
I sin helhet är Unaccompanied Minors en film mer riktat åt den mindre målgruppen. Filmens handling överlag är ganska så orealistisk och överdriven. Vilket gör att det blir svårt att köpa de olika scenarion som inträffar. Även komedin är ganska så kass, och verkligen inte filmens styrka. Men jag tyckte barnen trots stereotyper (vilket jag tror är meningen) hade bra kemi med varandra. Med ett överlag fint slut som får fram en härlig julkänsla. Det är inte vid någon mening en bra film, och vuxna kommer nog ha lite svårt för den. Men för barn mellan målgruppen barnen är i filmen och lite mindre. Kommer där finnas tillräckligt med charm för att underhålla.
yrkeschaufföre
2016-07-04
Jag såg den i jultider så jag var ganska positiv men den är inget vidare. Jag gör kanske ett nytt försök om 6 månader.
AlbinWesley
2014-12-20
Hade den inte haft julen hade den knappt haft någonting. Och det är inte mycket jul heller. Men det puttrar på. Okej barnfilm ändå.
Kebaa
2013-08-23
Meeh.
aronsoderlind
2009-05-30
inge vidare direkt, halvpinsam film
Volfram
2009-05-17
Som det sagts flera gånger innan så är detta en otroligt töntig film. Förstår inte hur jag orkade titta klart på den överhuvudtaget, men att jag sällan stänger av filmer är väl en ganska logisk anledning. Otroligt dålig och barnslig och inte rolig för fem öre. Nej, funkar kanske om man är tolv år, annars är den riktigt usel.
Jompalompier
2008-01-08
Godkänd pga den asroliga svarte killen!
Fiddoli
2007-12-19
Asskön film :D Värd att se flera gånger om!
Sandy89
2007-12-17
Fin familjefilm att se på i jul :)
Solitairez
2007-12-08
Riktigt mysig familjefilm ;)