Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Ultramarines


Ultramarines handlar om en grupp soldater från det mänskliga imperiet i dess eviga kamp mot dess fiender. I vår kalla, grymma framtid finns det bara krig. Filmen är baserad på Games Workshops populära figurspel Warhammer 40,000.


Originaltitel Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie
Regissör Martyn Pick
Manus Dan Abnett
Genre Animerad, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare John Hurt (röst), Sean Pertwee (röst), Terence Stamp (röst), Steven Waddington (röst), Donald Sumpter (röst), Johnny Harris (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 301
Filmnummer 86024

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


MacNIlle
2013-02-02
En helt ok först film i WH40k universiumet. den var lite för kort för min smak. Animatonerna gick från att vara jävligt bra till att vara meh. Röst skådespelarna i filmen var skitbra (Terrence Stamp is the man) och musiken var najs. Hoppas att det kommer nu en om Imperial Guard. For the Emprah battle brothers!
DiMMUBoRGiR
2012-08-12
Animationerna var riktigt trevliga tycker jag, verkligen smakfullt och välgjort. Men jag förstår inte hur man lyckas göra en sån här film långdragen och småtråkig. Sen är kanske inte dialogerna så spännande heller, men det är mer förståeligt att det just blir stereotypa karaktärer när det handlar om att beskriva raser och arter från en spelvärld.
Eddydasilva
2012-07-11
Sille han sa det: Något besviken, har velat se en animerad Warhammer film i många år och blev smått lyrisk när jag läste om att filmen skulle göras. Animeringen är lite väl lågbudget, introt till DoW är många gånger bättre gjord. Dock kan jag tänka mig att den kostade mycket mer per sekund jämfört med denna film. Men det är en sådan film jag vill se, med den typen av kvalité. Kanske får vänta några år till. så mindre studior har råd. Jag tror dock en fullängds film med hög kvalité som visas på bio har stor potential. Jag hoppas detta är ett första steg emot en utveckling på detta område så vi får se lite mer liknande filmer i framtiden. Jag gillar dock filmen, helt ok story med sköna inslag av rysare. Kunde varit lite längre. Jag sätter en 3a, men har jag spelat Warhammer när jag var mindre, kanske är en svag 3a för de som inte koll på Warhammer.
Harford
2012-05-05
Rejält tråkigt, fånigt och töntigt. Som så många filmer nu för tiden känns den anpassad för åldern 7-15 år ungefär, perfekt att marknadsföra genom leksaker och erbjudanden på McDonalds. Filmer som bygger på datorspel borde förbjudas i lag. Köp en låda lego och lek själv i stället för att se den här filmen.
Podpolkovnik
2012-03-01
Mysig CGI-underhållning som ändå förmedlar mörkret och intigheten i den avlägsna framtiden. Sen medger jag villigt att jag ger den ett högre i betyg än vad den förtjänar för att den påminner mig om min ungdoms WH40K-spelande.
sille
2012-01-25
Något besviken, har velat se en animerad Warhammer film i många år och blev smått lyrisk när jag läste om att filmen skulle göras. Animeringen är lite väl lågbudget, introt till DoW är många gånger bättre gjord. Dock kan jag tänka mig att den kostade mycket mer per sekund jämfört med denna film. Men det är en sådan film jag vill se, med den typen av kvalité. Kanske får vänta några år till. så mindre studior har råd. Jag tror dock en fullängds film med hög kvalité som visas på bio har stor potential. Jag hoppas detta är ett första steg emot en utveckling på detta område så vi får se lite mer liknande filmer i framtiden. Jag gillar dock filmen, helt ok story med sköna inslag av rysare. Kunde varit lite längre. Jag sätter en 3a, men har jag spelat Warhammer när jag var mindre, kanske är en svag 3a för de som inte koll på Warhammer.
teberium
2011-11-23
Må va rätt dålig film men det finns en plats för nya filmer, fast dom får sätta ner mer tid på story och låta bli ha så mycket damm över hela bilden.
Dysantia
2011-11-13
Ok, det är Black Templars på bilden, men men
volvo_240
2011-09-22
Tja vad säger man, mellanskvenserna i Starcraft är snyggare än den här filmen, och warhammerspelet Dawn of Wars introsekvens är ljusår snyggare. Halvtrist film som är ungefär som Warzone (ett annat brädspel) filmen. Den tråkigaste moståndaren, dvs Chaos valde de med :S
skit_samma
2011-09-13
Jag skulle ljuga om jag sa att filmen är bra, men som underhållning fungerar den alldeles utmärkt. Lämpar sig nog bäst för en seg vardagskväll när man känner sig lite tom i själen och vill ha en kort (70 min) och väldigt linjär och lättsedd film. Vågar dock gissa att den landar på högst 2 om man inte sedan tidigare känner till Warhammer. Inte för att man missar massa obskyra referenser eller så, utan för att det trots allt är ganska nördigt...
Visa äldre kommentarer »