Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

Tystnadens Pris


Den luttrade gangster Jeremy Banes är FBI:s kronvittne mot sin gamle maffiaboss. Som betalning för att berätta allt han känner till om den maffiafamilj han varit verksam hos, garanteras han fullständig straffimmunitet. I väntan på rättegången är Banes gömd i ett litet hus långt ut på landsbygden – med en FBI-agent och en stor Grand Danois som vakt. Samtidigt är bröderna Manny och Anthony Carlotti på väg tvärs över kontinenten i sökandet efter Banes. De är fruktade för sin brutalitet och är maffians främsta problemlösare. Och deras problem den här gången heter Jeremy Banes...


Originaltitel Fall
Alternativ titel Fall: The Price Of Silence
Regissör Daniel Baldwin
Manus Kenneth August
Genre Action, 2000-tal
Skådespelare Michael Madsen, Joe Mantegna, Daniel Baldwin, Karl Pruner, Chad McQueen, Anna Starnino, Lawrence Dane
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 17
Filmnummer 11019

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Emovies
2010-10-03
Okej film. Vad förväntar man sig från en låg budget Tarantino wannabe-film, inte så mycket. Fast den är ganska underhållande på vissa ställen och dum på andra. Första gången man ser den så känns den väldigt fånig och onödig, fast när man förstår vad alla håller på med så känns det bättre. Daniel Baldwin har hittat ett par bra skådespelare och har ett bra sound track och gör en okej regi debut. Michael Madsen är som vanligt riktigt bra som en maffia kille som ska vittna mot maffian, i den här filmen så får han mycket dialog så det är bra. Daniel Baldwin och Chad McQueen fungerar väldigt bra som ett par dumma maffia bröder. Karl Prunner är okej som tråkig FBI agent. Filmen får enbart en trea på grund av skådespelarna som gör bra jobb.
StureStenhög
2009-11-24
Daniel Baldwin som regissör. Hur skulle det kunna gå fel? Det är kul att han leker med kameravinklar och kameraåkningar som om han vore en riktig regissör. Annars är det pinsamt tydligt hur gärna den här filmen vill vara Pulp Fiction med sina smågangstrar som mest drar runt och snackar skit. En konversation har man dessutom helt skamlöst snott från Seinfeld. Dialogen är dock lite skön på sina ställen, men tyvärr är det bara Michael Madsen som klarar av att leverera den på ett bra sätt. Hyfsad underhållning ändå, men för lite talang inblandad för att det ska bli nåt mer än det
sthlm_tjej
2008-04-01
åååååh den här blev min 1500:e film bara om jag tänkt på det skulle jag aldrig valt den här som 1500:e filmen ååååh
jonbo
2005-09-01
Jag skulle vilja ge en tvåa bara för att den har någon rolig kommentar - men det är faktiskt riktigt dåligt. Baldwin ska inte regissera utan spela tjocka skurkar.
Gordyal
2004-01-23
Ett riktigt praktfjasko. En typisk "jag vill också göra som Tarantino"-film med fräcka vändningar och coola karaktärer med rappa käftar. Problemet är bara att manuset skulle kunna bygga på en hyfsad högstadieuppsats och att regin knappt håller högre standard. Men filmen fungerar på bakfyllan, och soundtracket är skitbra.