Two Step
James har precis hoppat av college och ger sig av mot Austin för att starta ett nytt liv. Parallellt väntar Webb på att bli utsläppt ur fängelset efter att ha avtjänat sitt straff. När de två parallella historierna korsas följer en våldsam konfrontation.

Originaltitel | Two Step |
Regissör | Alex R Johnson |
Manus | Alex R Johnson |
Genre | Drama, Kriminalare, 2010-tal, Thriller |
Skådespelare | James Landry Hébert, Beth Broderick, Jason Douglas, Ashley Spillers, Barry Tubb, Skyy Moore, Brady Coleman, Kathy Rose Center |
Inte alls tokigt. Jag gillar att man tar tid på sig att bygga upp karaktärerna för att sen, på ett sätt som känns helt naturligt, gå igenom ett tonskifte och i princip byta genre. Det finns också en karaktär här som kan ses som onödig för storyn (har sett folk klaga på det), men jag tycker att det är ganska skönt att den karaktären får vara onödig, särskilt eftersom det är filmens bästa karaktär. Manuskurser borde antagligen förbjudas. Jag ska väl dock inte ge intrycket av det här är en mer unik film än vad det är, den rubbar lite på den sorts struktur man är van vid, men är i övrigt ganska mycket av en standardrulle. Men alltså en bra sådan med ett rikt persongalleri, bra och relativt okända skådespelare, och en spelplats i form av småstads-Texas som sätter sin prägel på filmen. Klart sevärt alltså, men kanske inget man kommer komma ihåg
Trevlig "slow burner" som börjar lite trevande, men som under andra halvan kommer igång ordentligt. Svag fyra.