2.1
2.1
Two of a Kind
Gud har fått nog av människorna och bestämmer sig för att starta en andra syndaflod. Fyra änglar övertalar Gud att tänka om och istället försöka omvända en typisk människa. Om detta fungerar visar det att alla människor är kapabla att ändra på sig. Gud väljer ut Zack Melon som den som ska rädda jorden.

Originaltitel | Two of a Kind |
Regissör | John Herzfeld |
Manus | John Herzfeld |
Genre | Komedi, Romantik, Fantasy, 80-tal |
Skådespelare | John Travolta, Olivia Newton-John, Charles Durning, Oliver Reed, Beatrice Straight, Scatman Crothers, Ernie Hudson, Richard Bright, Jack Kehoe, Robert Costanzo |
Hade det inte varit för den urkassa romansen och det superlökiga upplägget med gud som ska utplåna mänskligheten om inte ett par blir ihop så hade den faktiskt inte varit fullt så dålig.
Den går att se, men den var ganska tråkig.
Toppmusik. Filmen var dock kass.
En riktigt svag tvåa, men mycket åttiotal för pengarna!
Trea eftersom: - Man får se Travolta och Newton-John återförenas. Det är roligt. - Travolta är alltid cool. - Den är ganska gullig. - Den är lite smörig men det är kul.
inte så dålig, fungerar om man bhar tråkigt en söndags eftermiddag eller om man är sjuk och ligger och sover i en vatten säng
Jag gillade den! Originell rulle, och Olivia Newton-Johns låtar är verkligen skitbra... Livin' In Desperate Times & Twist Of Fate är bäst... Älskar henne! Travolta är också bra. Ljudet på DVD:n var lite småkasst, emn annars var själva produktionen helt acceptabel. Fler sådana här filmer borde göras i dag.
tycker den är mycket mycket mysig om inge annat .. Bfilm är de ju definitivt men ja, en charmig sådan ..
Inte en s¨ån bra film men dm är som sagt ett bra team!