Två dagar i L.A.

Om 48 timmar i några människors liv vars vägar korsas på grund av ett mord. Här finns gansters, poliser, en misslyckad självmordsbenägen filmregissör som inte kan överge sin hund, en konsthandlare som tas om hand av sin assistent och två vackra och svartsjuka kvinnor.

Originaltitel Two Days in the Valley
Regissör John Herzfeld
Manus John Herzfeld
Genre Drama, Kriminalare, 90-tal
Skådespelare James Spader, Teri Hatcher, Danny Aiello, Charlize Theron, Jeff Daniels, Paul Mazursky, Eric Stoltz, Keith Carradine, Greg Cruttwell, Glenne Headly, Louise Fletcher, Peter Horton, Marsha Mason, Austin Pendleton, Michael Jai White
Filmnummer 1916

KyLLo
2017-03-22
Spretig.
2015-01-25
Detta är egentligen en bagatell men jag älskar verkligen både samlingen av skådespelarna i filmen och karaktärerna de spelar. Första gången jag såg den var på 90-talet tyckte jag om den för att den föll in under inspirationen från Tarantinos filmskapande och när jag såg om den nu så tycker jag om den för att den osar så mycket 90-tal. Ingen fantastisk film men var man ung och minns känslan av 90-talet så finns det i alla fall nostalgi att hitta här.
Astrojacob
2012-05-05
Intelligent och cool med flera äldre favvoskådisar. Lagom myspys man mest småler åt men ändå en lätt Fyra.
jingoo
2011-08-07
Småputtrig bagatell som är en ganska underhållande ensemble-film. Bra skådisar, fast Eric Stoltz känns lite som en Michael J Fox-klon. "We are the police!". Kul att se Greg Cruttwell, ingen kan vara spydig som han.
Terran
2010-12-08
Känns väldigt, vad skall man säga, 90-tal... men James Spader är ju bra som vanligt förstås.
Cisco
2010-11-30
Hlat ok film.. började bra men tappade sedan mot slutet. Lösa tråder som inte knöts ihop var lite irriterande men Spader var grym.
Zebulonm
2010-05-30
ingen film man behöver känna ångest över att inte ha sett...
Murvel48
2009-07-02
Hur kunde dom få pengar till att spela in denna smörja?
lilebroer
2008-08-11
Plus för Spaders karaktär, har väldigt svåt för honom, men det här gjorde han bra. Men annas en rätt så platt film med få ljuspunkter. föresten, somnade jag? eller vad hände med j.daniels karaktär!? klippte dom bort resterande scener med honom?